Rég szállított olyan jó fantasyt a Netflix, mint a Shadow and Bone
Nehéz olyan fiatal főhősökről szóló történetet, azaz young adult fantasyt letenni az asztalra, amelyre minden korosztály jószívvel le tud ülni, mindenféle előítéletek nélkül. A zsáner iránti előítéletekre olyan filmfranchise-ok, mint a Twilight, a Divergent vagy Az útvesztő erősített rá, és hiába készültek remek ellenpéldák, még erős a megosztottság a műfaj iránt. Sorozat fronton a Netflix hol remekel a témában (Sabrina hátborzongató kalandjai), hol pedig megosztó szériát alkot (Locke and Key), vagy épphogy megugorja a középszert (Winx Saga). A Shadow and Bone szerencsére minden előzetes várakozásnak gond nélkül megfelelt, és saját kihívásait is jól teljesítette. Több
Így neveld a messiásod
Az Árnyék és csont nem váltja meg tehát a világot, de saját keretein belül abszolút működőképes tud lenni, kisebb hibáit hamar feledteti. Több
A Netflix legújabb sorozatában ismét egy fantáziavilág szippant be minket a saját törvényei szerint. A Shadow and Bone – Árnyék és csont epizódjai nemcsak az egyébként izgalmas történetet lendítik előre, de a felfedezés örömét is kínálják. Több
Hasonló sorozatok
A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen!
Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem,
vegye fel velünk a kapcsolatot.