Érdekes mert ritka az olyan film amikor a második rész jobban tetszik mint az előző rész,és ez a mese olyan. Igazán szórakoztató és végig fentartja az érdeklődést!
Az első rész igazi mérföldkő volt. Azonban a második is hű az elődhöz. Egyetlen negatívum amit fel lehet hozni, hogy kevesebb volt az emlékezetes betétdal. Egyébként volt értelme a macskát bevonni a részbe és kerek egység alkot a folytatás és termés... Több
Nem veszített erejéből az előzőhöz képest..sőt! A filmes utalásokkal és az igazán működő poénokkal mondhatni le is körözte elődjét. A történet sem elcsépelt hanem logikus folytatása az elsőnek, nem éreztem rajta semmi erőlködést, csak könnyedséget.
Nagyon nehéz pillanatok elé nézünk amikor találkozunk a párunk családjával és úgy, tűnik bármi amit teszünk nem jó nekik. Ezt a témát nagyon jól boncolgatja a Shrek című film.
Végre folytatódik a nagy zöld szörny története az ő szívszerelmével. Nagyon jó történet, nagyon szeretem.
Ez az a mese, aminek a folytatása is nagyszerű lett. Nem lett egyáltalán erőltetett. Imádom Shrek és szamár kalandjait.
Ugyan ez a rész nem jött be jobban mint az előző attól függetlenül hozta ugyanazt a szintet. Az első az újdonságával aratott nagyot ez pedig megmutatta, hogy ugyanolyan jó tud lenni.
csak úgy, mint az első rész, ez is kb. ugyanolyan jól sikerült kis családi mese. A történet ismét nagyon jó lett, ugyanúgy a zenék a filmben és a poénok is.
Ez is jól sikerült az első részhez hasonlóan, nagyon jó karakterek vannak benne. Vicces a film, az új karakterek, főleg a gonoszok nagyon jók lettek, a szinkronok is nagyon jók.
Annyira részlet gazdag az egész, hogy ajánlom többször is megnézni. Itt megtalálsz mindent, persze elsősorban akkor, ha a kategória kedvelője vagy. Zeneileg és színészileg is nagyon rendben van.
Nagyon aranyos mese, bár szerintem az első rész sokkal jobb volt, de azért ezen is lehet szórakozni. A karakterek hatalmasak, főleg Kandúr és Szamár, a humoruk páratlan!
Bár szerintem nem ér fel az első részhez, mégis, ha nem hasonlítgatjuk, egészen jól sikerült ez a mese is! És tetszik, hogy kapcsolódik az előzőhöz! Így tényleges folytatás!