Elmegy... elmegy. Nem egyszer nézős, szívesen megnézem többször is, de azért mégsem olyan, mint az első rész. Nagy pozitívum, hogy az újonnan behozott karakterek is megtalálták helyüket a világban, és megszerettem őket.
Szerintem a világon bárki, aki már megismerkedett legalább egyszer a barátnője szüleivel, át tudja érezni ezt a szituációt. Nekem legalábbis maximálisan sikerült. Csak jót lehet mondani a filmről.
Igazából ennek a sorozatnak csak az első része volt jó a többinél pedig fokozatosan romlott a minőség.A főhősök nagyon szerethetők de inkább a tőrténettel volt bajom.A macska viszont nagyon cukira sikerült.Talán csak az volt az egyetlen újítás amit eltaláltak benne.Csak a két zöld óriás,akik miatt érdemes megnézni.
Ritkán van az, hogy ha egy animációs filmhez folytatást készítenek, akkor az tud ugyanolyan jó lenni, mint az első rész. Ez alól kivételt képez a Shrek, ugyanis a 2. rész ugyanolyan mulattató lett, mint az elődje.
Klasszikus rajzfilm, klasszikus folytatása. A mádodik része sem rossz. Humoros, de én inkább átlagos mesének mondanám. Szamarat és fionát nagyon kedvelem a történetben. Én pont Shreket nem szeretem a Shrek mesékben. Poénokban nincs hiány az biztos.
Jó olvasni ezt a sok pozitív dolgot, amit írtatok véleményként... valóban nagyon aranyos, hozza az első rész színvonalát, ami nem jellemző ebben a kategóriában.
Ez a rész szerintem Kandúrnak köszönheti, hogy lett valami, mert történetileg már nem éri el az 1. rész színvonalát. De ennek a macskának a karakterét nagyon jól kitalálták, így sokat dob rajta!
Az első után ez a rész is nagyon tetszett. Valós történet el rendelkező és látványos aranyos film. Igazi kikapcsolódás az egész család számára. Többször is láttam többszöri nézésre is szórakoztató.
Nem annyira jó mint az első de azért nem sokban lett rosszabb ez sem. Kandúr az új karakter nagy telitalálat volt szerintem. Elsőre ő a magányos és gonosz csúnya cica majd kiderül, hogy egy ártalmatlan szeretetéhes kis kandúr. Ritka jópofa helyzeteket kreáltak az alkotók.
A legjobb rész a Shrek "szériából": humoros, kedves, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt jó szórakozást nyújt. Tanulságos kis animációs film.
Na ez a rész jobban tetszett. Poénosabb cukibb csizmás kandurral együtt és tetszik hogy szamár ismét alkot a sárkányával meg a cuki kis kölykökkel. Vagány hogy minden meséből felbukkanak egyes karakterek.