Shrek

Shrek

2016.02.14 RockeerFerii

Gyermekkorom egyik legkedvesebb meséje. :)

2015.03.30 kisgondor

Abszolút kedvenc. Annyira jó hangulatú mese, hogy ha nem ér rá az ember nézni még akkor is érdemes bekapcsolni (pl. főzés közben) csak hallgatni. A betétdalok is feldobnak!

2017.02.02 levus02

Vicces, lenyűgöző. Kell több? Az egész rész egy nagy cselekmény folyamata és akkor teljesedik ki igazán, ha az összes többit megnézzük. Az egész nagyon tetszik, happy-end van mindig.

2015.03.10 ecsekisandor

Gyönyörű animációs mese, Shrek és a szamár remek párost alakítanak. Ráadásul az animáció is tökéletes! Érdemes megnézni a családdal! 10/10

2015.01.28 encike

Szerintem ez minden idõk egyik legjobb animációs filmje! Rengetegszer láttam fõleg ezt a részt mert ez fel volt véve VHS-en aztán ha a gyerek unatkozik az is jó amit már 2536725-ször látott..de az a helyzet hogy bár kívülrõl fújom még most is a szöve... Több

2017.12.18 eszticickany

Akkoriban nagyot ütött az újszerűségével és nagyon jó fricskája a hercegnő megmentős meséknek. Olyan mese, amit egyszer mindenkinek látni kell.

2015.03.31 epeeer

Naygon jó csali film! Vicces és izgalmas, örök klasszikus. Bírtam Shrek karakterét, nagyon ötletes volt a film, remekül kitalálták és összerakták ezt a filmet!

2015.03.22 Unique

Kihagyhatatlan! Az egyik legjobb animációs mese amit láttam. Hatalmas poénokkal és szerethető karakterekkel.

2015.03.10 nemethgergo31

Jól kitalált karakterek, aranyos történet és rendkívül humoros! Az egyik kedvenc mesém, kevés ilyen szórakoztató animációs filmet láttam az utóbbi években. 10/10

2015.02.28 csokiii

Nagyon aranyos mese. Izgalmas és vicces. Örülök, hogy nem olyan, mint a legtöbb mese, amiben a hercegek és a hercegnők tökéletesek... Ez a mese megmutatja, hogy a nem tökéletes embereknek is lehet boldog életük.

2015.03.31 Andi66

Az egyik kedvenc animációs filmem. Igazi családi film, jól szórakozik rajta a felnőtt és a gyerek is. Rengeteg humorral fűszerezett és nagyon eltér az átlagos cuki figuráktól. Kihagyhatatlan

2015.03.26 zotyika33

Nagyon- nagyon jó kis mese ez a Shrek. Annyira vicces mégis van mondanivalója. Sokszor megnéztem már és nem unom meg sosem. Mindig van benne valami új felfedezni való rész benne. Szeretem és még jó sokszor megnézem majd.

2015.03.11 tothistvan2

Humoros, rendkívül szórakoztató, az egyik legjobb animációs mese! A látványvilág kellőképpen kidolgozott , rengeteg rejtett utalás található meg a mesében, ami élvezhetővé teszi a mesét a felnőtt nézők számára is! 10/10

2015.02.13 vevyy

Tökéletes! Ilyennek kell lennie egy igazi mesefilmnek! Szórakoztató! Gyerekeknek és felnőtteknek ugyanúgy ajánlani tudom. Shrek egy igazi szerethető figura, de a mesehős társaival együtt egyszerűen fantasztikus. Imádom! :)