Shrek

Shrek

2024.12.14 Brownster

Egy nagy csúf ogre kalandja

Láttam a filmet, és... Nekem tetszett, nézhető kategória. Miután a nép dühöng az ogre miatt főhősünk találkozik egy beszélő szamárral, eközben a főgonosz Farquaadnak el kell vennie egy igazi gyönyörű királylányt, akit végül főhősünk ment meg, majd Szamár beleszeret egy nagy női sárkányba, aztán Fiona hercegnő is ogrévé változik (mialatt Szamár megijed), majd a film végén női emberként láthatjuk utoljára, főgonoszunk feleségül akarja venni Fionát, de végül a nagy sárkány (aki Szamár szeret) felfalta, és a filmsorozat elképesztő nyitása lett. Nézhető kategória, gratulálok a szereposztásnak és a készítőknek. Zseniálisan kimagaslóan csodálatos.

2016.12.02 HercegPeter

Az animációs filmek királya. Rengetegszer láttam már, lassan kívülről fújom a szövegét mégis mindig tudok nevetni rajta. Amellett, hogy vicces, azért fontos mondanivalója is van. Nem mindenki olyan, amilyennek látszik. De sajnos minden további rész egyre inkább veszít a színvonalából.

Jó kis mese, nemcsak felnőtteknek! Humoros, vidám, és megkapó egyedi történet! Nagyon jók a szinkronhangok, és persze Szamár idegesítő humora a csúcs az egész mesében!

2017.04.12 indingo

Többször nézős mese, már csak a zenék miatt is. A története egész izgalmas és ami a kulcs benne, hogy rengeteg szereplővel dogolzik, akiket mindenki ismer innen-onnan.

2015.02.06 Yosihiro

Ez egy nagyon jó alkotás az animációs mesék történetében.) Az ogre megformálását is nagyon élveztem pláne, hogy zöld :) és maga a történet csudajó. Ezt mindenkinek látni kell egy élmény és klasszikus darab.

2018.10.02 Artemisia

Minden szempontból mérföldkő a rajzfilmek történetében. Egyedülálló kultusz épült köré, hiszen az egész tematikája, teljesen más erők mozgatják, mint az eddigi rajzfilmeket. Nyíltan szembe megy megszokott konvekciókkal, gyakorlatilag parodizálja a m... Több

2017.07.07 Deku

Engem ez az animációs film nagyon megfogott. A karakterek eszméletlenül egyediek és szórakoztatóak mindegyik a maga módján. Bár be kell látni a Szamár nagyon viszi a hátán a humort.

2016.05.23 Orosz István

A legjobb mese, bárcsak az utolsó kettő is ilyen jó lett volna! Paródia a gyerekkori tündérmesékről, hogy nincs boldogan élünk míg meg nem halunk az életben nincsenek csodák saját lábra kell állni. A számár se fogta fel a lényeget hogy az ogre olyan ... Több

2019.12.01 Timon

Aranyos,tanulságos mese.Nekem abszolút kedvenceim közé tartozik.Kedvenc jeleneteim:a királylány megmentése,a mézeskalácsos,és a végén a happyend. 10/10

2018.11.21 dailyfilmsan

A legjobb shrek rész ez nem vitás. A szöveg nagyon jó még sem viszik túlzásba. Sok a zenei aláfestés ahol csak a vándorlást mutatják. Amúgy nem lehet azt mondani hogy bonyolult csavaros története lenne, de g is fergeteges és szórakoztató. A legjobb ... Több

2017.03.10 GedyPapa

Egy kultikussá vált sorozat első része, ami megalapozta azt, hogy biztos jó lesz a folytatás. Adott egy "antihős" és a kotnyeles barátja, akik kiszabadítják a királynőt. Egyszerű történet, frappáns humorral és szereplőkkel.

2019.01.05 Fekete Gandalf

A Shrek maga a műfaj

Ilyen műfajta teremtő animációs film a Disney kezdeti korszaka óta nem született. Igazságos, tanulságos és fergetegesen vicces.

2019.05.21 Thibo84

Egyedi a története azt meg kell hagyni, akárcsak a humora és szépen kidolgozott mese, emlékezetes zenékkel. Az egész családnak egy nagyszerű kikapcsolódás.

2019.09.30 ZeroHero

Ebbol is, mint mindenbol, az elso az igazi. Itt meg eredetiseg volt, friss es uj poenok, szabadjara engedett forgatokonyv es minden a helyen. ami kulon dicseretes, h ennek meg annyira igenyes a szinkronja, h minimum felveszi a versenyt az eredeti hanggal, pedig eleg komoly nevek vannak a stablistan.