Láttam a filmet, és... Nekem tetszett, nézhető kategória.
Miután a nép dühöng az ogre miatt főhősünk találkozik egy beszélő szamárral, eközben a főgonosz Farquaadnak el kell vennie egy igazi gyönyörű királylányt, akit végül főhősünk ment meg, majd Szamár beleszeret egy nagy női sárkányba, aztán Fiona hercegnő is ogrévé változik (mialatt Szamár megijed), majd a film végén női emberként láthatjuk utoljára, főgonoszunk feleségül akarja venni Fionát, de végül a nagy sárkány (aki Szamár szeret) felfalta, és a filmsorozat elképesztő nyitása lett. Nézhető kategória, gratulálok a szereposztásnak és a készítőknek. Zseniálisan kimagaslóan csodálatos.
Láttam a filmet, és... Nekem tetszett, nézhető kategória. Miután a nép dühöng az ogre miatt főhősünk találkozik egy beszélő szamárral, eközben a főgonosz Farquaadnak el kell vennie egy igazi gyönyörű királylányt, akit végül főhősünk ment meg, majd Szamár beleszeret egy nagy női sárkányba, aztán Fiona hercegnő is ogrévé változik (mialatt Szamár megijed), majd a film végén női emberként láthatjuk utoljára, főgonoszunk feleségül akarja venni Fionát, de végül a nagy sárkány (aki Szamár szeret) felfalta, és a filmsorozat elképesztő nyitása lett. Nézhető kategória, gratulálok a szereposztásnak és a készítőknek. Zseniálisan kimagaslóan csodálatos.