Juan Salvo és a túlélők egy csoportja egy láthatatlan erő irányítása alatt álló idegen fenyegetés ellen harcolnak, miután egy szörnyű hóesés emberek millióinak életét követeli.
(Hupka Adrián)
Sorozat áttekintés
Legjobbra értékelt epizódok
összes részKULCSSZAVAK

33 Az eternauta (2025)
Filléres, fapados alkotás, mely hemzseg a hibáktól, a CGI pedig egyenesen szánalmas. Mégis sokkal jobban élvezhető, mint a mai, politikai korrektségre törekvő amerikai alkotások. Folyamatosan dobálja az újabb és újabb rejtélyeket, melyek baromira nem... Több
'50-es évekbeli képregényen alapuló posztapokaliptikus sci-fi sorozat egyenesen Argentínából. A sorozat első epizódja sokkal lassabb tempójú volt, mint átlagban az egész, és a sci-fi műfaj a 3. epizód végén mutatkozik be, addig túlélő drámáról beszél... Teljes kritika
Érdekes a történet, jól megcsinálták a környezetet és a vágásokat. A bogarak kivitelezése és a CGI hagy némi kívánnivalót maga után, de ezt elnézzük neki. A szereplők karakterformálására fordíthattak volna egy picit több időt, ahogy a kiválasztásukra is. A vége túl cliffhangeresre sikerült, ezt kicsit átverésnek érzem, mert valószínűleg szándékosan írták így meg.
Az argentinok is villantanak időnként valamit. Persze sok mindenbe bele lehet(ne) kötni, de ne csak ilyen téren ítélkezzünk. Ricardo Darín főszereplőként telitalálat. Érdemes ám utánanézni, mikben játszott eddig. Lesz meglepi, mármint a nagyobb filmnézőknek. A többi szerepre is eltalálták a karakterazonosságokat, és személy szerint azt mondom, a magyar szinkronok is telitalálatok. Minden szereplő megszemélyesít valamilyen embertípust. Mégpedig mindegyik egy átlagembertípust. Végigmegy azon, ki és milyen módon reagál adott helyzetben, mire képes, mit hajlandó megtenni, feláldozni. És ezek akár mi is lehetnénk. Ezek a mi hol jó, hol rossz döntéseink. Vagy a tudás hiánya, vagy a pénzé, amiért a számítógépes trükköknél kilóg a lóláb, de azért élvezhető minisorozat, aminél sajnos több szálat, lehetőséget függőben hagytak, és tudtommal ez így is marad, mert nem lesz folytatva.
Maga a képregény egyik szülőatyja, Héctor Germán Oesterheld készített belőle először remake-et a hetvenes években, rámutatva párhuzamként az akkori politikai helyzetre.
Főszeereplője Ricardo Darín (A kilenc királynő, Aura, Eszeveszett mesék), aki az egyik legismertebb argentin színész.