Elefántos kaland

Elefántos kaland

Hitpig!

A cselekmény egy cyberpunk világban játszódik, ahol Hitpig (Jason Sudeikis) egy fejvadász malac, akit megbíznak egy szökött táncoló elefánt, Pickles (Lilly Singh) elfogásával és visszaszállításával egy kegyetlen Las Vegas-i showmanhez (Rainn Wilson). Az üldözés során Hitpig és Pickles között… Több

Ország: Egyesült Királyság, Kanada
Premier (HU): 2025.05.01.
Forgalmazó: Vertigo

2025.05.04 Vorrisath

Ó, ezt mindenképp eredeti szinkronnal érdemes nézni, bár nem mondanám, hogy annyira izgalmas lenne, mindenesetre kellemesen el lehet vele ütni az időt.

2025.05.02 Zsoze

Egyszer meg lehet nézni, de szerintem ennél többre nem képes ez a film, amit mintha családinak szántak volna, de kétséges, hogy ezt minden korosztály igazán szórakoztatónak találja majd.

A film 13 595 875 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 5 939 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

Abban a jelenetben, amikor Hitpig felugrik egy hőlégballonra, miközben sok léggömböt engednek fel, a háttérben az Angry Birds - A filmből ismert Red léggömbös változatát látjuk. Hitpiget és Redet is Jason Sudeikis alakítja.Szerző: Szarka Károly