Nekem túl amerikai, mű. Lehet, hogy vannak ilyenek, meg csillogó minden, de nekem sok volt. A hétköznapi, valóságosabb filmeket jobban szeretem.
A tini vígjátékok prototípusa a '90-es évekből, amelynek szereplőivel mindenki azonosulni tud, annak ellenére is, hogy a történetet egy fényév távolság választja el nemhogy az akkori, de a mai magyar valóságtól is. Gazdag amerikai tinikről szól, akik... Több
Igazi klasszikus imádnivaló tinifilm. Tökéletes könnyed téma, barátság, szerelem, vásárlás:D Paul Rudd pedig csak hab a tortán. Aranyos ahogy a két magányos tanárt összehozzák.
Nagyon gyenge film, amiben pár tinilány apuci kicsi lányaként hitelkártyákkal ugrabugrál, egér cincogásra emlékeztető hanggal. A története slampos, minden második tinifilm erről szól. Van egy lány aki, gazdag, csinos és népszerű, akit minden fiú akar... Több
Tinikorom kedvenc filmje volt ez, nagyon szerettem. Többször megnéztem, és ma is szívesen megnézem. Igazi csajos film, talán mai fiataloknak is nézhető.
Az Emma című, 2020-as kosztümös film után néztem meg, mert nekem ez a film annó nem volt meg, teljességgel kimaradt az életemből, pedig a rendezőnőt a Nicsak ki beszél miatt is nagyon szerettem. Nagy öröm volt látni, ahogy sorra kerülnek elő az Emma kulcsmomentumai (szereplők, konfliktusok, mérföldkő történések) nagyszerű parádés megvalósításban. 10/10-es film, imádtam minden percét. Megállás nélkül pörög a film, zéró üresjárattal. Pazar, egészen kiváló rendezés perfekt forgatókönyvből. Fergetegesek a dialógusok. Harsány, bővérű, mégis jellemzően intellektuálisat célzó humor. Szenzációs a casting. A zenéje nem az én világom: nekem lélegzetvételnyi felüdülés volt Richard Strauss Imigyen szóla Zarathustrájának közismert első másodperceinek felcsendülése. :)
Nemrég néztem újra a Spinédzsereket régen láttam már és kíváncsi voltam változott-e a véleményem róla, de szinte semmit ugyanúgy szórakoztatónak találtam, már már túl rózsaszín az egész világa, de ez a bája a filmnek.
A kilencvenes évek meghatározó tinimozija. Van benne minden, szerelem, humor, romantika, de nagy mélységekre és mondanivalóra nem szabad számítani. Sablonos, de mégis szerethető.
Nagyon tetszett a film. Nem volt mindig kiszámítható és unalmas. A szereplők nagyon jól alakították a karaktereiket. Látszik a filmen, hogy nem egy mai világban játszódik és ez nagyon tetszik benne. Alicia Silverstone nagyon jól alakította a szerepét.
Fiatal koromban nagyon szerettem ezt a filmet. Laza, könnyed kikapcsolódást nyújtó, szórakoztató filmvígjáték karakteres főszereplő színésznővel. Pörgős, gördülékeny film.
Gyerekkoromban szerettem ezt a filmet, de felnőtt fejjel nézve inkább gyenge alakítás. Lájtos, egyszer nézhető, fiataloknak való film komoly mondanivaló nélkül.
Tipikusan látszik a filmen,hogy milyen régi. Még nem volt olyan látványos és azok a ruhák amikbe jártak szörnyű,rendesen idegesített. Nem sok nyomot hagyott bennem ez a film,csak olyan átlagos,kevés poénnal.