Többre számítottam a beharangozó után. James McAvoy színészi alakítása az egyetlen, amiért érdemes ezt a filmet megnézni, és csak miatta sorolható az éppen csak jó kategóriába. Ő viszont briliánsan ugrik egyik személyiségből a másikba. Nálam ez a film az egyszer nézhető kategóriába tartozik.
Nekem nagyon tetszett a Széttörve, egész idő alatt képes volt lekütni, borzasztóan izgaultam, mi lesz a film vége, ugyanis meglehetősen kiszámíthatatlan volt.
A film vége felé volt egy jelent, amikor úgy éreztem, hogy ez egy kicsit már mégiscsak sok, de összességében nézve egy nagyon klassz film, amin borzasztóan izgultam.
Szándékosan nem néztem meg a film előzetesét, mert nem akartam tudni, hogy pontosan miről fog szólni a film, így sokkal izgalmasabb volt. Tövig rágtam a körmömet a film alatt, állati izgalmas volt.
Sok reményt fűztem a filmhez de sajnos hiába. Ott vesztettem el a reményemet arra hogy egy jó thrillert nézzek, amikor jött a szörnyes jelenet. Elvesztette a film teljes mértékben a hitelességét.
Nem olvastam el előre, hogy pontosan miről fog szólni a film, csak annyit tudtam, hogy egy ember áll majd aközéppontjában, akinek van 23 különböző személyisége. Ezért már az első filmkockák igen megleptek, hogy ennél összetetteb dologról van szó. Nagyon tetszett a film.
Nekem tetszett a film a hibái ellenére is. A leginkább érdekesnek azt tartottam, hogy a pszichológús este, tök egyedül elmegy a hapsihoz. Továbbá kíváncsi vagyok, hogy mi lesz Billy Miligannel így, hogy elkészült ez a film. Úgy tudom tervben van/volt a róla szóló film elkészítése.
James McAvoytól ez volt az első film, amit láttam, engem teljesen lenyűgözött az alakítása, számomra teljesen hiteles volt ebben a szerepben. Nagyon izgalmas, pattanásig feszült film.
Brutál jó film! Életemben nem láttam ehhez hasonló filmet. Rendkívül kreatív volt a forgatókönyvíró, ugyanis minden személynek találós a személyisége. A főszereplő lányban tetszett, hogy okos, előre látta a dolgokat. A vége ütős volt.
Láttam már pár filmben ezt a színészt, de nem figyeltem fel rá. Ebben remekelt, tátott szájjal figyeltem! Pont úgy meglepett, mint anno Matthew Mcconaughey :) A film maga nem rossz, élvezhető, egyszer nézős számomra. A vége igazi meglepetés :)
Érdemes megnézni, nekem tetszett. Sokan írják, hogy unalmas. Olyan értelemben unalmas, hogy a sztori az beleférne 5-10 percbe, de a megvalósítás egyáltalán nem unalmas, végig izgalmas, és lefoglal a történet. Van egy nyomasztó alaphangulat, ami fenntartja az izgalmat!