Az év egyik legjobb vígjátéka volt. A legizgalmasabb pedig az volt benne, hogy Jason Statham mennyire vicces. Ez nagyon meglepő, nem gondoltam volna, hogy egy komikus karaktert is ilyen jól elő tud adni. Én végig röhögtem, azt mondanám rá, hogy egy kihagyhatatlan vígjáték.
Számomra egy egyszer nézhető szórakoztató bénázós akció-vígjáték, avagy csúnyácska lányok akcióban! :) Statham szerepével nem bírtam kibékülni elég gagyi jutott neki, már az a szánalmas szint. Elég szórakoztató, a film közepéig elég jól adagolja a tö... Több
Nagyon örülök, hogy nálunk forgatták filmet a ad neki még egy kis pikantériát. Történetben meglepően humoros lett, kiváló alakításokat láthatunk.
A kém egy nagyon szórakoztató vígjáték, melynek legfőbb erősségét a vicces és szabadszájú párbeszédek adják. Jason Statham itt új oldaláról mutatkozik be, bebizonyítva, hogy tud nagyon laza és idétlen is lenni, miközben mégis megmarad akcióhősnek. A legelső megtekintéskor egy-két jeleneten könnyesre röhögtem magam, de később az újranézésekkor is mindig remekül szórakoztam. Az alig 157 centis, ellenben legalább 90 kilós Melissa McCarthy óriási alakítást nyújt. Igazi vígjátékkarakter a nő. Értékelés: 4,5 csillag, 85%.
Nekem bejött a film, a humora is elfogadható, főleg, hogy egy Magyarországhoz köthető poént is ellőttek. Esti kikapcsolódáshoz négy csillagos értékelésemmel ajánlom.
Titkos ügynökös filmből már kaptunk egy halommal ,de ez mégis tetszett. A legjobb színészeket találták meg a szerepekre. Jude Law is remek volt, de Statham vitte a pálmát.
Melissa McCarthy elképesztő komikává nőtte ki magát az évek alatt, amit a filmben is megmutat. Ugyanakkor ott van a végzet asszonya karaktere is, amit a filmben is megmutat. Jó kis film.
Imádom Melissa McCarthy-t. Vicces, jó poénokkal teli film. Jó sztori és ahogy hogy Magyarországon forgatták külön melengeti a szívemet.
Vegyes érzéseim vannak, volt, hogy jól szórakoztam, volt, hogy csak pislogtam, hogy ezt tényleg humornak szánták? De összességében egyszer nézős limonádénak jó.
Egész jó kis kém-vígjáték, Melissa Mccarthy el tudta vinni a hátán a filmet. Statham beszólásai jók voltak, Nancy karaktere viszont kicsit idegesítő volt. Persze tetszett benne az is, hogy Budapesten és a Balatonnál forgatták. Viszont max 1-2x érdeme... Több
A filmet Jason Statham dumája menti meg, egyébként teljesen felejthető lenne a film. A jó poénok nagy részét már az előzetesben is láthattuk, így a film csalódás ahhoz képest. Ami még pozitívumként elmondható, hogy nálunk forgatták egy részét.
A színészek nagyon szerteágazóak, talán pont ezért működött a dolog. A történet humoros, bár helyenként elég közönséges, de az amcsi filmeknél ez már megszokott.