Egy fiatal nő nagy vágya az, hogy hollywoodi sztár legyen belőle. De amikor egy stúdiótól megkapja élete lehetőségét, lassan rájön, hogy sokkal többet kívánnak tőle annál, hogy jól alakítsa a szerepét.
(dulkap)
Író: Kevin Kölsch, Dennis Widmyer

58 Tiszta tekintet (2014)
Sajnos az történt, ami rengeteg filmmel. Befejezetlen maradt, és sajnos kihagyta azokat az úgynevezett „ziccereket”, amiket ki lehetett volna használnia a készítőknek. A végeredmény? Felemás kis mozi, ami néhol jobban, néhol igen gyengén muzsikált... Teljes kritika
Már elég régen hanyagolom a horrort, mint műfajt. Ezt is csak azért választottam, mert néhány fórumon azt írták róla, hogy 2014 kiemelkedő darabja. Próbát tettem vele, de a kritikákban megemlített utolsó 15-20 perc vérözönét már nem volt kedvem végignézni. Addig egy lassan csordogáló, vontatott történet volt egy pincérnőről, aki színésznő szeretett volna lenni. Megelégedtem Alex Essoe kiváló játékával és a film fő gondolatával, hogy Hollywood felfalja, majd borzalmasan transzformálva „újraszüli” a hírnévre vágyó szánnivaló egyéneket. A lényeg – szerintem – ez, meg a kimondottan keserű szájíz, amelyet a végső jelenetek megtekintése nélkül is okozott ez a film. Most egy jó darabig megint kerülni fogom a gomba módra szaporodó horror alkotásokat.
Elég durva film. Egyrészt thriller/horrorként is remekül működik, másrészt ez az egyik legdurvább XXI. századi társadalomkritika és egyben fricska Hollywood felé, amit valaha láttam. Az ilyet tanítani kéne.
A film összbevétele 10 220 dollár volt (imdb.com).
A film először a South by Southwest fesztiválon mutatkozott be a közönségnek.