Megmaradt Alice-nek

Still Alice

2018.08.23 kevelin

Az egyik legkegyetlenebb és legszívbemarkolóbb dráma amit valaha láttam a főszereplő pedig zseniális. Tökéletesen mutatja be az Alzheimer kór miatti leépülés egyes fázisait és a család és barátok reakcióját.

2015.03.17 ANdraS

Nagyon jó dráma, szinte hibátlan, nincs is benne patetikus jelenet. Julianne Moore élete szerepe, nem is csodálkozom, hogy Oscar-díjat kapott érte, megérdemelte. Az Alice, akit alakít, megragadja néző szívét, rég nem láttam ilyen szimpatikus alakítást, amellyel annyira átélném az egyes jelenetek. Tőlem 9/10.

2015.09.24 Zsceeeka

Nagyon tetszett ez a dráma, Julianna Moore megérdemelte ezért az alakításért az Oscart, bár szinkronosan néztem, eredeti hangon biztosan még többet ad. Ajánlom!

2015.09.24 Loborg

Az Alzheimer - kór érdekes bemutatása , lépésről lépésre , és mégsem túl szenvelgős a film. A főszereplő ( aki ugye Oscart is kapott az alakításért ) a hátán viszi a filmet. Nagyon jól összerakott dráma.

2016.08.08 Evcsi95

Nekem nem nagyon tetszett ez a film. Maga az ötlet jó, csak a kivitelezéssel volt gondom. Nem nagyon harangozták be, megmaradt egy ilyen kis csendes, semmilyen filmnek.

2017.07.11 Kirana80 Nézhetetlen

Megható volt, és szintén kiváló alakításoknak lehettünk szemtanúi. Kristen Stewart eddigi legjobb filmjének tartom, és elérte a csúcsot alakításával méltán, Julianne Moore. Alec Baldwin is remekelt apaként. Eredeti nyelven a legcsodálatosabb nézni, hallgatni, érezni. Köszönöm!

2015.06.08 VenuszProjekt

Ez a film szépen bemutatja, hogy mi történik, amikor valaki azzal szembesül, hogy ezzel a betegséggel kell leélnie hátralévő életét. De nem több. Szerintem semmi kiemelkedő nem volt benne. Örülök, hogy Julianne Moore kapta ezt a szerepet, és annak is, hogy Kristen Stewartnak végre volt egy szerepe, ami tetszett.

2015.02.24 dóri

Egyszer legalább minden képen érdemes megnézni, ezt a filmet. Egy nagyon egyszerű képi világgal felépített, szép kerek történet, nagyszerű főszereplővel. A film egyik nagy pozitívuma, hogy nem törekszik nagy giccses pillanatokra és nem akar örök érv... Több

2016.04.01 Mmaarrttoonn

Szomorú, érzelmileg mélyreható dráma megfogó cselekményekkel. Elgondolkoztató. A színésznő alakítása hiteles, profi. Dráma kategóriában jobbak között, átlag feletti.

2015.11.28 storeman

Hősiesen bevallom, hogy ezen a filmen elaludtam. Nem azt mondom, hogy Julianne Moore méltatlanúl kapott oscart érte, egyszerüen csak számomra nem volt hiteles.

2017.08.22 zaphirisz

Tetszett a film. A témája miatt kicsit tartottam tőle, hogy szenvelgősebbre veszik, de szerencsére a határon belül maradtak. Számomra film legérdekesebb vonulata, annak a kérdésnek a boncolgatása volt, hogy meddig önmaga valaki, és egyáltalán mitől i... Több

2015.02.23 Toto Paradiso

Szégyellheti magát aki úgy döntött, hogy nem mutatja be itthon ezt a filmet. Egyrészt mert borítékolva lehetett Julianne Oscar díja másrészt úgy mutat be egy betegséget, ami példaértékű. Csatlakozom az előttem szólóhoz, valóban nem nagy film, de szer... Több

2016.05.29 giorgio600

Úgy gondolom megérdemelten kapott Juianne Moore oscart az alakításért. A történet nagyon megrendítő, ahogyan bemutatja a beteg fokozatos leépülését, illetve azt, hogy a környezete ezt hogy viseli. A film kissé nehezen indul be, de utána lendületesen ... Több

2015.03.25 casio_betti

Igazán szépen megcsinált, Julianne Moore volt a tökéletes választás. Minden szót és mozdulatot elhittem. Nagy élményt nyújt.