Tetszett a film. A témája miatt kicsit tartottam tőle, hogy szenvelgősebbre veszik, de szerencsére a határon belül maradtak.
Számomra film legérdekesebb vonulata, annak a kérdésnek a boncolgatása volt, hogy meddig önmaga valaki, és egyáltalán mitől is az. Mi marad, ha már nincsenek emlékek, nincsen intellektus, korlátozott a kommunikációs készség, és az ember a testének sem az ura? És hogyan képes ezt kezelni a környezet? Ki mit lát ebben? Úgy érzem, hogy ezen kérdésekre kínál válaszokat a film, mindazonáltal mégis meghagyja a teret a saját válaszainknak. Amit köszönök, mert így szívből tudtam mosolyogni a végén...
Tetszett a film. A témája miatt kicsit tartottam tőle, hogy szenvelgősebbre veszik, de szerencsére a határon belül maradtak. Számomra film legérdekesebb vonulata, annak a kérdésnek a boncolgatása volt, hogy meddig önmaga valaki, és egyáltalán mitől is az. Mi marad, ha már nincsenek emlékek, nincsen intellektus, korlátozott a kommunikációs készség, és az ember a testének sem az ura? És hogyan képes ezt kezelni a környezet? Ki mit lát ebben? Úgy érzem, hogy ezen kérdésekre kínál válaszokat a film, mindazonáltal mégis meghagyja a teret a saját válaszainknak. Amit köszönök, mert így szívből tudtam mosolyogni a végén...