Most tekintsünk el attól, hogy legalább kéttucatnyi űrben játszódó filmet ismerünk, és egyedi hellyel-közzel a cselekmény, de annyira sok az amatőr baki benne, hogy megbántam, időt pocsékoltam rá. Többet ért volna, ha beletesznek egy xenophob xenomorphot, eskü.
Nem is az a legnagyobb baj, hogy unalmas, mert a történetben magában van potenciál. Itt az a legnagyobb baj, hogy ez a film buta, mint a segge… akarom mondani, mint a föld. De annyira, hogy az szinte fáj. Kezdjük azzal, hogy bárki, aki olvasott/láto... Teljes kritika
Csatlakozom az alattam szólókhoz. Én amúgy valami Alien-szerűségre vártam, hogy majd a potyautas kinyírja a többieket valamilyen módon, de erről szó sincs. Külső nézetből is alig kapunk valamit, így nyilván ki lehetett hozni ezt a rakás sz*rt kb. 1000 dollárból. Megbántam, hogy letöltöttem...
Sajnos csatlakoznom kell az előttem véleményezőkhöz, valóban nagyon gyengécskére sikeredett, unalmas, lapos. Nem igazán tudtam senkiért aggódni, valahogy mintha a színészek is csak fél gőzzel játszottak volna. Kár érte.
A nagy nevek miatt egy komplett és izgalmas filmre számítottam, vagy legalább valami különlegesre. Tucatfilm lett.
Anna Kendrick neve tökéletesen fémjelzi a semmit. A film unalmas és befejezetlen. Egyáltalán nem szól semmiről. A színészi játék 0, a karakterek nincsenek kidolgozva, néhol olyan üres és érzelemmentes, mintha két program beszélgetne. Időpocsékolás.
Semmi sem kiemelkedő a filmmel kapcsolatban, viszont olyannyira középszerű, hogy teljesen felejthető. Ebből kiindulva felesleges megnézni.
Létfenntartóban kisül valami kondi, aztán mindenki meghalhat??? Ekkora marhaságot!!! Egy sz@ros liftet is hatszorosan túlbiztosítanak... Nem hiszem, hogy ne lehetett volna egy tejesláda nagyságú motyóból 1-2 pótalkatrész hozzá, ha már a legfontosabb egyike a levegő... Felháborító erre építeni egy filmet. Azt érzem, hogy bolondnak vagyok nézve, hogy ezt a marhaságot le akarják tolni a torkomon.
Valószínűleg elfogult vagyok Anna Kendrickkel kapcsolatban, de nekem bejött a film. Sok mondanivalója nem volt, és végtelenül kiszámítható is, de egyszer nézhető simán.
Egész jól indult, volt egyfajta folyamatos feszültségépítés..... aztán egy nagy semmi lett belőle. Mint amikor nagyon kell tüsszenteni, de végül nem lesz belőle semmi. Megvan az a csalódás? Na olyan ez a film.