Miközben a betegség halálos új hulláma közeledik, Gus és egy csapatnyi hibrid társa Abbot tábornok (Neil Sandilands) és az utolsó emberek fogságába kerül. Abbot a gyógymód megtalálásával akarja megszilárdítani hatalmát, ezért a gyerekeket a fogságban lévő Dr. Aditya Singh (Adeel Akhtar)… Több

Rendező: Toa Fraser, Jim Mickle, Robyn Grace
Író: Jim Mickle, Carly Woodworth, Oanh Ly
Író: Jim Mickle, Carly Woodworth, Oanh Ly
Forgatókönyvíró: Jim Mickle, Jeff Lemire, Carly Woodworth
Zene: Jeff Grace
Szereplők: James Brolin, Christian Convery, Will Forte, Amie Donald, Dania Ramirez, Neil Sandilands, Amy Seimetz, Nonso Anozie
Premier: 2023.04.27. | Netflix (2023.04.27.)
Évadok

A második évad is hozta számomra az elvárt minőséget, bár kicsit úgy éreztem, hogy nagyon lassan haladunk és túl gyakran olyan dolgokkal foglalkoztak az epizódok, amelyeket már eleve tudtunk vagy sejthettünk. Végül az utolsó részekben megint beindult. Remélem ha lesz harmadik évad, akkor már kicsit tempósabban halad majd.
Hasonló sorozatok
Netflix TOP10: Még az Agancsos fiú sem tudta legyűrni a platform legújabb szenzációját
Netflix TOP10: Közel 150 millió megtekintett órával verte kenterbe a mezőnyt az új sikersorozat
Heti Netflix TOP10: Itt az új szenzáció, ilyen nézettséget még egy film sem produkált 2023-ban
Újdonságok a Netflixen: 5 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (április 24-30.)