Szellemes Karácsony

Szellemes Karácsony

Scrooged

Cross, az IBC tévétársaság rideg szívû elnöke számára a siker és a pénz a leg- fontosabb. Beosztottjai rettegik, a konkurencia csodálja. Az érzelmekre nemi- gen pazarol energiát, a karácsonyt érzelgõs felhajtásnak tartja és az ünnepi programba bõven beszerkeszt… Több

Premier: 1988.11.17.

2024.12.29 R9CK3R

Korábban már láttam egyszer, akkor sem fogott meg, de gondoltam, adok neki még egy esélyt, és valahogy most se dobtam magam hanyatt tőle, láttam már jobbat is ennél!

2021.11.30 Lóri Ádámcsik

Szellemes?

Csípem Bill Murrayt, de ez a filmje valahogy nem fogott meg. Az előzetes tetszett, és ezért adtam egy esélyt a filmnek, de valószínűnek tartom, hogy a mai fiatalabb korosztály nem fogja magasra értékelni ezt a "klasszikust". Unalmas volt számomra.

2024.12.27 szarka84

Létezik ennél jobb és rosszabb karácsonyi film is. Dickens-feldolgozás, de nem az a szívhez szóló fajta, viszont ahhoz képest, hogy szatíra, különösebben viccesnek sem mondanám. Párszor mosolyogtam, de leginkább untam.

2021.11.14 Greta

Karácsonyi kedvenc

Régen láttam először, akkor sírósra kacagtam magam a poénokon. Később minden évben visszatértem hozzá az ünnep idején. Sokáig volt "kedvenc karácsonyos". Persze giccses, de a karácsonyfa is úgy jó, ha az.

A filmet Robert Scaife, Anne Ramsey és Roger M. Rothstein emlékének ajánlották. Szerző: rbernadett