Nagyszerű film! A 2 főszereplő meg élő legendák!
Egy zseniális, izgalmas, akcióval beágyazott film, röviden: zseniális. Robert De Niro hozza a formáját, Al Pacino úgyszintén, őszintén: minden szereplőnek hihető a játéka. Nagyon meg kell dicsérnem a filmet, fantasztikus remekmű.
Al Pacino és Robert De Niro párharca ebben a filmben valami felejthetetlen számomra. A történet a színészi alakítások az akciók minden benne van ami ezt a filmet naggyá teszi. Kötelező film. Nem szabad kihagyni.
Klasszikus krimi, a két hatalmas színésszel (Al Pacino és Robert DeNiro ugye). Van az a "legenda", hogy nem szerepeltek valójában együtt egyik jelenetben sem, mert annyira nem bírték/bírják egymást, ezzel még érdekesebb szerintem a film.
Michael Mann szerintem a legjobb akciófilm rendező, és ez a film pedig tökéletes ahogy van! 10/10! Általános iskolai tananyag kéne legyen. Párosban feleltetném a kicsiket Deniro-Pacino memoriterből. Két nagy színész szemtől szembe. A világ egyik (ha nem a) legjobb akciófilmje.
Egy unalmas perc nincs benne. Nem sablonos. Zseniális a két színész. Észrevétlenül keverednek a műfajok.
Nagyon jó film, Michael Mann egyik legjobb filmje. Robert De Niro és Al Pacino egy filmben, ez már alapból garancia, hogy tökéletes. A mellékszereplők is jól lettek összeválogatva...
Mind a két főszereplő színész annyira elképesztően jól és meggyőzően alakít benne! Igaziból nem is tudja a néző eldönteni, hogy kinek is drukkoljon. Az is egyedi, ahogy kifejeződik a filmben hogy a két nagy ellenség mennyire becsüli egymást.
A történet a színészi alakítások az akciók minden benne van ami ezt a filmet naggyá teszi. Kötelező film. Nem szabad kihagyni.Al Pacino és Robert De Niro párharca ebben a filmben valami felejthetetlen számomra
Profi film profi főszereplő színészekkel. Mind a ketten nagyon hitelesen, profin alakítanak. A film nagyon érdekes, fordulatos és magával ragadó. Érdemes megnézni!
Nekem nagyon tetszett ez a film is pont annyit kapunk amennyit kaphatunk egy ilyen filmtől és ez tökéletesen elég arra, hogy jól szórakozzak. Nem akart több lenni, mint ami valójában.