Szemtől szemben

Heat

2015.06.12 fancsi094

A szemtől szemben egy igazi klasszikus krimi. A két főszereplő jutalomjátékával. Al Pacino és De Niro a rendőr és a rabló, mindkettő mestere a szakmájának. A bűnügyi filmek között ott a helye az első 10-ben.

2015.03.29 FarZoo

Kedvenc színészeim, kedvenc film! Minden perce izgalmas, érdekfeszítő. Fordulatos és cselekményes. Klasszikus film, kevés ember van szerintem, akinek ne tetszene.

2016.10.26 Manfred

Az egyik kedvenc filmem. Mind a két főszereplőt nagyon profi színésznek tartom és ebben a filmben is megmutatkozik tehetségük. Végig fordulatos, izgalmas film.

2016.05.17 Edeske

Elképesztően jól alakít benne a színészpáros. Végig feszült és izgalmakkal teli a film és egy percig sem hagyja unatkozni a nézőt. Időtálló, klasszikus akció-thriller.

2016.06.24 Pock

Az egyik legjobb film a színészpárostól. Magával ragadó sztori, végig pörgős, izgalmas események és fordulatok. Profik a színészek, profi a rendezés, ne hagyjátok ki!

2016.04.11 BallEr

Igazi kellemes csalódás lett ez a film. Mivel első ránézésre nem jött be és azonnal elítéltem. Aztán egy unalmas délután mégis úgy döntöttem, hogy megnézem és láss csodát bejött, de nem is kicsit.

2015.11.23 somi

A 90-es évek egyik legjobb filmje, 2 legendával, elképesztő akciókkal, súlyos dialógusokkal, kiváló rendezéssel. Mestermű. Remek a színészgárda is, Pacino és De Niro nem sokszor játszott együtt, de akkor nagyon odatették magukat.

2015.06.04 sonyxxx

Egy olyan film, amiben Al Pacino és Robert De Niro játszik csak jó lehet, amit ez is bizonyított. Kicsit talán túl sok a dialógus benne, de a két színész közti kémia, a nagyon jó lövöldözős jelenetek igazán kihagyhatatlanná teszik ezt a filmet.

2017.01.24 Enjoy

Profi színészekkel bemutatott jól összerakott film, ami végig izgalmas és érdekes, fordulatokban gazdag. Érdemes megnézni. Időtálló, klasszikus akcióthriller.

2016.04.16 tamas84

Értem én, hogy a Szemtől szembe az a fajta film, amitől mindenki egy kicsit megremeg, hogy de Niro és a Pacino együtt játszanak, aztán megnézi az ember, és arra gondol, hogy most egy kicsit bedőlt a marketingnek. A sztori jobbra balra csavarodik, a f... Több

2024.12.11 Attilius

Egy igazi izgalmas akció/krimi film. A két főszereplő De Niro és Al Pacino kifogástalanul teljesít. Kedvenc filmjeim egyike a párostól.

2016.10.20 kernernoemi

Minden egyes színész lenyűgöző alakítást nyújt a filmben. Érdekes a történet, összefonódnak a szálak és csak a legvégén bogozódnak ki és derül fény az összefüggésekre.

2016.08.26 GaraiV

Nagyon jó film, ami végig fordulatos és izgalmas. Akár többször is nézhető. A színészek nagyon profik benne, hitelesen alakítanak, hozzák a megszokott formájukat.

2015.11.19 Robi92

Igazi megunhatatlan örökzöld és klasszikus. Végig fent tartja a figyelmet és a színészek is nagyon karaktereket kaptak. Al Capino szinkronhangja elég vicces lett,szerintem nem illet hozzá.