Én nem vagyok egy könnyező típus, és nem, még a Titanicon sem sírtam, de ez a film... Bármikor megnézem, megkönnyezem. A legszebb történet az összetartozásról, igaz szerelemről, és nem limonádé a story, ami csöpög a nyálas sablonos dolgoktól. Épp ellenkezőleg.
Legszebb szerelmes történet. Nem tudom mennyire hűen adja vissza a könyvet ami alapján készült, sajnos nem volt alkalmam még elolvasni. Mint film az egyik legcsodálatosabb. Drámai, szívszorító és gyönyörű. Amikor rájössz, hogy a történet a múlt, amit... Több
Ha romantikus filmet kell említeni, valószínűleg a legtöbb embernek ez ugrik be elsőre. Nekem a film legvége tetszett a legjobban, hogy még idős korukig is kitartott a szerelmük, noha akadályokban bőven volt részük.
A művészetben érdekes, hogy a szerzőt vajon ki vagy mi ihlette, ösztönözte a a "mű" alkotására. Nagy százalékban ezt az információt biztosan sosem tudja meg a külső szemlélő, néző.
Nagyon szép film, tele érzelemmel, romantikával. A szereplők alakítása kiváló, nekem nagyon tetszett. A zsebkendőt nem ár előkészíteni a megnézése előtt, mert könnyen sírás lehet a vége...
Romantikus, megható film, ami kategóriájában megállja a helyét. Viszont újdonságot nem adott. Kellemes, egyszeri kikapcsolódást nyújtó romantikus film karakteres szereplőkkel.
Imádom a romantikus filmeket,főleg amelyik happy enddel is végződik.Ez is köztük van.Rachel McAdams és Ryan Gosling felejthetetlenül játszották a szerepüket.Nicolas Sparksnak pdig köszönöm,hogy meirta,egy élmény volt.
Zseniális, korszakalkotó, tökéletes film. A színészek nagyon jól játszanak, a látványvilág is jól kidolgozott. Megáll az idő úgy telik el az egész film! Megéri megnézni többször is!
Gyönyörű, csodálatos film, nagyon megindító, nem egyszer megkönnyeztetett. Nagyon jók a színészek benne. Bármikor újra megnézném. A romantikus filmek szerelmeseinek kihagyhatatlan.