Akárhányszor látom ezt a filmet nem bírom megállni, hogy ne sírjam el magam. :D Szerintem a történet kivitelezése nagyon jó. Ryan Gosling remekül alakít benne!
Rosszabbra számítottam, mint ami lett, de még így sem lehet azt mondani, hogy elérte az elégséges szintet. Több volt benne a negatív tényező és így sajnos hiába minden igyekezet nem volt szerethető.
Alapvetően tetszett a film. Voltak benne erősebb részek, és kevésbé hitelesek, de még ezzel együtt is kiemelkedik a kategóriájában. Nem okozott csalódást.
Nagyon szép munka lenne, ha nem csúszna el a végén. Nem is az a baj, hogy végig sejted, hogy mi lesz a vége, mert még akkor is ott van a lehetősége annak, hogy a rendező ízlésesen kerekítse le a történetet, ez azonban nem sikerült. Így viszont semmivel sem jobb az átlagtól.
Igazi romantikus dráma profi szereposztással. Jó a sztorija, kellemes, érzelmileg megfogó, magával ragadó film. A szereplők karakteresek, hozzák a formájukat.
Ez a film számomra megunhatatlan! Annyira szerethető, kedves a története és az érzelmek, amit átad, nagyon jó! A színészek alakítása is kiváló, Ryan Gosling itt is hibátlan alakítást nyújt!
Romantikus kategóriában talán a jobb filmek között van. De összességében kicsit sablonos, néhol unalmas, túl csöpögős. Egyszer nézhető, de ne várjunk sokat tőle!
Alcíme mindent elárul. A 2004 -es év talán legromantikusabb filmje, hiteles karakterekkel. Megható történet az igaz szerelemről. Voltak előítéleteim, hogy giccses lesz, de pozitívan csalódtam.
Uramisten, mindkét főszereplőt agyon tudtam volna csapni, és meg is érdemelték volna. Itt ábrándultam ki végleg a romantikus filmekből.
Romantikus és könnyed hangvételű film, ahol előtérbe kerülnek az érzelmek, a szentimentalitás. Érdemes megnézni, kellemes kikapcsolódás, szimpatikus színészekkel.
A sztori nem túl, magával ragadó cselekmény, de épp eléri azt a szintet, amivel tűrhetővé alakul. Habár maradandó élményt nem tud biztosítani így tehát aligha fogok emlékezni rá.
Igazi romantikus dráma, bár lehetne kicsit izgalmasabb, aktívabb a sztorija. Magával ragadó, érzelmileg megfogó jó film karakteres színészi alakítással.