Szerelmünk lapjai

The Notebook

2016.07.18 feketerigous

Akárhányszor látom ezt a filmet nem bírom megállni, hogy ne sírjam el magam. :D Szerintem a történet kivitelezése nagyon jó. Ryan Gosling remekül alakít benne!

2016.04.11 BallEr

Rosszabbra számítottam, mint ami lett, de még így sem lehet azt mondani, hogy elérte az elégséges szintet. Több volt benne a negatív tényező és így sajnos hiába minden igyekezet nem volt szerethető.

2019.01.18 tooker

Alapvetően tetszett a film. Voltak benne erősebb részek, és kevésbé hitelesek, de még ezzel együtt is kiemelkedik a kategóriájában. Nem okozott csalódást.

2015.11.17 tamas84

Nagyon szép munka lenne, ha nem csúszna el a végén. Nem is az a baj, hogy végig sejted, hogy mi lesz a vége, mert még akkor is ott van a lehetősége annak, hogy a rendező ízlésesen kerekítse le a történetet, ez azonban nem sikerült. Így viszont semmivel sem jobb az átlagtól.

2016.08.29 GaraiV

Igazi romantikus dráma profi szereposztással. Jó a sztorija, kellemes, érzelmileg megfogó, magával ragadó film. A szereplők karakteresek, hozzák a formájukat.

2015.06.30 BuBu

Ez a film számomra megunhatatlan! Annyira szerethető, kedves a története és az érzelmek, amit átad, nagyon jó! A színészek alakítása is kiváló, Ryan Gosling itt is hibátlan alakítást nyújt!

2015.06.23 Enccso

Szerintem ez egy nagyon szép romantikus film, számomra még pont nem az a túl "csöpögós" fajta, a befejezése pedig nagyon szép és megható, ahogy öregkorukra újra egymásra találnak.

2015.06.16 Akodako

Romantikus kategóriában talán a jobb filmek között van. De összességében kicsit sablonos, néhol unalmas, túl csöpögős. Egyszer nézhető, de ne várjunk sokat tőle!

2015.06.14 pindurcat

Alcíme mindent elárul. A 2004 -es év talán legromantikusabb filmje, hiteles karakterekkel. Megható történet az igaz szerelemről. Voltak előítéleteim, hogy giccses lesz, de pozitívan csalódtam.

2015.05.06 bambula

Uramisten, mindkét főszereplőt agyon tudtam volna csapni, és meg is érdemelték volna. Itt ábrándultam ki végleg a romantikus filmekből.

2018.10.07 urbanistaa

Romantikus és könnyed hangvételű film, ahol előtérbe kerülnek az érzelmek, a szentimentalitás. Érdemes megnézni, kellemes kikapcsolódás, szimpatikus színészekkel.

2016.05.07 anita9215

A sztori nem túl, magával ragadó cselekmény, de épp eléri azt a szintet, amivel tűrhetővé alakul. Habár maradandó élményt nem tud biztosítani így tehát aligha fogok emlékezni rá.

2016.12.15 Maxima

Igazi romantikus dráma, bár lehetne kicsit izgalmasabb, aktívabb a sztorija. Magával ragadó, érzelmileg megfogó jó film karakteres színészi alakítással.

2015.06.01 *tünde

Nagyon szeretem ezt a filmet, az egyik kedvencem. Nem lehet megállni könnyek nélkül. Komoly film, senki ne számítson könnyű menetre. Imádom a romantikus filmeket.