Nagyon jó kis animációs film, kategóriájában alap. Aranyos, színvonalas történet, profi rendezés. Jól kidolgozott karakterek. Kora ellenére ma is nagyon megállja a helyét.
A szinkronos változatot ismerem, Ákos hangjával, szerintem nagyon el lett találva a magyar hang is. De jók a dalok, igényes a történetvezetés, igazi jó kis Disney film.
Nagyon szép és jó is a történet, a rajzok kitűnőek, a zenék is a film alatt passzolnak, és fülbemászóak is, nekem nagyon tetszett elejétől a végéig az egész.
Kisgyerekként is tetszett, de most újranézve, nagyon mélynek, és hihetetlenül jónak találom. Több gondolat is végigvonul a filmben, mindegyik kap elég időt, hogy megemésszük, és elgondolkodjunk rajta, ugyanakkor a sztori is halad előre, a karaktereke... Több
Mindig is a zene volt benne a kedvencem! Tudtam kívülről az összeset! Gyönyörű en meg lettek rajzolva a karakterek! Szerintem nagyon szép mese, csak a végét csinálhatták volna fantáziadúsabbra is!
Én valamiért nem szeretem annyira, mint a többi Disney filmet, de nem tudnám megmondani, hogy miért. A dalok szuperek benne, és a cselekmény is dinamikusan van felépítve, nem unatkozik az ember.
Szerintem a legtöbb ember látta már ezt a filmet életében legalább egyszer. Nekem nem annyira tetszett, főleg a medve nem. De a történetét jól megcsinálták.
Zseniális filmzene mellett egy remekül feldolgozott Disney film. Felnőtteknek a látvány és a zene, gyerekeknek az élmény és a tanulságok miatt mindenképp ajánlott.
Gyermekként az egész világa elragadott. A számítógépes játéktól kezdve a film angol és magyar dalaiig. Nagyon jó "hős" élményt ad gyerekként nézve felnőttként pedig egy kedves történetet és valójában úgy szint "hős" élmény. Mindannyian szeretünk kiválasztottak lenni, úgy mint Tarzan vagy Hercules...
Imádom ezt a mesét. A története is olyan, hogy gyerek és felnőtt fejjel is élvezhető. Nagyon szép betétdalok hallhatóak.
Gyermekkorom meghatározó része,a mai napig szívesen megnézem.Koránt sem tökéletes darab. Itt-ott azért ellehet bóbiskolni rajta,azonban teljesen kellemes kis családi mozi. Szívesen ajánlom.:)