Utálom a majmokat. Azonban a Tarzan egy jó mese, ezen felül alapmű is, így könnyen elvonatkoztattam a majmos háttértől. :) Tarzant minden gyereknek ismerni kellene, ha nem is ebből a meséből, de könyvből, képregényből vagy bárhonnan. Az ágyékkötős fé... Több
Gyönyörű film, Hatalmas népszerűségnek örvend ez, nem is hiába. Nagyon látványos, akció dús film, igazi mozi élmény, szenzációs effektekkel. Nagyon tetszett a film, látványos, izgalmas és többször nézős
A legjobb Disney mese, az életemre esküszöm. Gyönyörű történet a kitartásról, az erőről, a szeretet erejéről. Jane és Tarzan legendája talán az egyik leghíresebb szerelmi történet, persze Rómeó és Júlia után. Izgalmas volt musicalesen látni ezt a mesét.
Ákos betétdalami miatt néztem meg főleg és nem csalódtam. Izgalmas és aranyos történet mint megszokhattuk már oly sokszor a Disneytől. Felnőtt fejjel is nagyon szép történet. Talán ez a legjobb Tarzan feldolgozás eddig. Az elefántos pedig nagyon aranyosak.
Az egyik kedvenc Disney mese számomra. Amúgy is örök jó történet marad a feldolgozók számára a Tarzan, de szerintem ez az eddig legjobb feldolgozás. Ákos betétdalai tökéletesen passzolnak a meséhez és a történet nagyon jól kanyarintva van.
Nagyon sokszor megnéztem gyermekként és felnőttként is. Csodaszép, szívszorító és kedves történet. Kissé meg is tud pityergetni. A betétdalok Ákossal pedig eszméletlenül gyönyörűek!!!!!
Lassan unom, hogy szinte minden Disney meséhez azt kell írnom, hogy az egyik kedvencem, de nem lehet választani közülök. Felnőttként is teljesen lekötnek.
Gyerekkori kedvencem!! Az egyik legjobb Walt Disney mese. Az eredeti történet nagyszerű feldolgozása gyönyörű 2D-s animációval.
Gyermekként láttam először, majd tiniként és felnőttként is megnéztem jópárszor. Egyszerűen megunhatatlan, nagyon szép és megható történet. A mesefigurák is nagyon szimpatikusan vannak ábrázolva, a magyar nyelvű betétdalok pedig több mint csodálatosak.
Nem tudom, hányszor néztem végig (némiképp kényszerből), de minimum ötvenszer. Kívülről tudom a szövegét. Nem lehet nem imádni. :)