Taxi 3

Taxi 3
Cikkek

2024.02.22 Schumy1

Ezek a fránya folytatások sokszor nem sülnek el jól, legalábbis nálam nem. Bugyutább, laposabb lett.

2016.02.15 doroffee

Simán hozza a többi rész hangulatát és színvonalát. Persze vannak benne tipikusan agymenős poénok, de tudja őket a helyén kezelni a film. Amúgy meg humoos és akciódús - ennél nem kell sokkal több egy jó kis akciófilmhez,

2016.01.25 juhasz-david93

Tipikusan egyszerű, mély gondolkodást nem igénylő alkotás. Azért időnként kifejezetten vicces, bár már itt is megfigyelhető alaposan a sorozat hanyatlása.

2016.04.27 ereln

Nagyon szórakoztató a film, mindenkinek bátran ajánlom. Érdekes, hogy mind a 4 rész ugyanolyan jól működik, valamit nagyon eltaláltak a karakterekkel, bárcsak jönne egy 5. rész is.

2016.01.16 esfworld

Nagyon jó film, bárhányszor meg tudom nézni, mert nagyon rendbe van a történet a látvány meg minden. Aki látta az eddigi részeket és tetszett neki az ebben sem fog csalódni.

2016.10.02 Lost Silver Book

Gyengébb lett, mint első két rész, de még nézhető és élvezetes. Néhány poén itt már elcsépelt, vagy nem szellemes, Giber felügyelő viszont már kifejezetten idegesítő volt számomra ebben a részben. Nincs egy éve, hogy láttam ezt a rész újra, de nem so... Több

2016.07.25 N.Béla

Nagyon tetszett ez a francia vígjáték is. Izgalmas és szerelmes történet egyben. Mindegyik része ugyan olyan nívós, de mivel ezt a részt láttam utoljára belőle moziban, így erre emlékszem a legjobban. Nagyon egyedi zseniális humora van.

2016.04.21 DrPepper11111

Hát igen, itt már rezgett a léc, pénzszerzés céljából készült folytatás. Egyszer meg lehet nézni.

2015.01.28 krissz001124

Ugyanazt tudom írni mint a többi részhez. Hogy nagyon jó. Ha sorrendet kéne mondanom akkor : 4,3,1,2 ( rész)

2016.01.23 domi1229

Eszméletlen film, rettentő szórakoztató. Szinte mindenki ismeri a sztorit és nem kell rajta gondolkodni, nem kell rajta semmilyen bűnügyi szálat felgörgetni. Nincs más dolga az embernek mint hogy nézi és szórakozik rajta. Egyik kedvenc szereplőm Gibert aki valami fantasztikus :) ez egy 5 csillag

2018.07.30 dannab24

Nekem ez is nagyon tetszett.