Kategóriáján belül azt mondhatom, hogy egészen pofás kis alkotás. Nem akar több lenni, mint ami és ez nekem pont elég is volt egy szombat délutánra. Imádom az ilyen kis egyszerű filmeket, amik csak kikapcsolják a nézőt.
Ahogy általában, Scorsese és De Niro csapata megint megcsinálták az egyik legjobb filmet valaha, amiben mindketten remek teljesítményt nyújtottak a maguk szerepében. A főszereplő paranoiás, magányos jelleme remekül átjön a film alatt. Az egyének psz... Több
Martin S. e film esetében is alkotott, nem okozott csalódást. Egy igazán hatásos, jól összerakott film aminek még napokig hatása alatt lehet a néző! Elgondolkoztató.
Egy átlagos amerikai ember nem átlagosan alakuló, szövevényes életéről szól. Nagyszerű a karakter, nagyon hitelesen alakít, szerethető. A film történetének felépítése is kiváló.
Robert de Niro tól nem éppen ilyen filmeket szokhattunk meg, nem a legjobb filmje, de mindenképp hordoz mondanivalót és nem rossz a rendezés. A befejezést kissé kiszámíthatónak és összecsapottnak éreztem de összeségében tetszett.
Ha Scorsese, akkor a Taxisofőr. Már ekkor lehetett látni, hogy egy nagy rendezőről beszélünk. De Niro egy elég brutális arc ebben a filmben, de azt jól játssza.
Jópár év lemaradással, a napokban néztem meg a filmet és az egyik kedvencem lett. Biztosan állíthatom, hogy Robert De Niro-tól az egyik legjobb színészi alakítását láthattam ebben a filmben. Szenzációs volt.
Annak ellenére, hogy 70-es évekbeli a film, egyáltalán nem régimódi, hisz a történet lényege és az abban megmutatkozó valóság nagyon beleillek a mai társadalomba is. Többször is láttam már, és mindig észrevettem valami pluszt, mindig valami másik dolgon gondolkodtat el. Nagyszerű film.
Kemény! De Niro beleadta az alakításba talán minden erejét. Talán a film azt is bemutatja, a taxisofőrör, akik Amerikában dolgoznak, mennyire más világot élnek.