Taxisofőr

Taxi Driver

2015.10.16 Blindspot

Kategóriáján belül azt mondhatom, hogy egészen pofás kis alkotás. Nem akar több lenni, mint ami és ez nekem pont elég is volt egy szombat délutánra. Imádom az ilyen kis egyszerű filmeket, amik csak kikapcsolják a nézőt.

2015.06.04 sonyxxx

Ahogy általában, Scorsese és De Niro csapata megint megcsinálták az egyik legjobb filmet valaha, amiben mindketten remek teljesítményt nyújtottak a maguk szerepében. A főszereplő paranoiás, magányos jelleme remekül átjön a film alatt. Az egyének psz... Több

2017.12.01 Imlah

Martin S. e film esetében is alkotott, nem okozott csalódást. Egy igazán hatásos, jól összerakott film aminek még napokig hatása alatt lehet a néző! Elgondolkoztató.

2016.10.22 kernernoemi

Egy átlagos amerikai ember nem átlagosan alakuló, szövevényes életéről szól. Nagyszerű a karakter, nagyon hitelesen alakít, szerethető. A film történetének felépítése is kiváló.

2016.04.29 nagyniki987

Robert de Niro tól nem éppen ilyen filmeket szokhattunk meg, nem a legjobb filmje, de mindenképp hordoz mondanivalót és nem rossz a rendezés. A befejezést kissé kiszámíthatónak és összecsapottnak éreztem de összeségében tetszett.

2015.11.23 Beniko

Ha Scorsese, akkor a Taxisofőr. Már ekkor lehetett látni, hogy egy nagy rendezőről beszélünk. De Niro egy elég brutális arc ebben a filmben, de azt jól játssza.

2015.10.05 Siriusalias

Kultuszfilm, úgy gondolom hogy kihagyhatatlan, a rendezés és a színészi játék is nagyon jó. Igazából nem is írok többet, nézd meg! Formálj te is véleményt!

2016.09.17 krazucsi

Jópár év lemaradással, a napokban néztem meg a filmet és az egyik kedvencem lett. Biztosan állíthatom, hogy Robert De Niro-tól az egyik legjobb színészi alakítását láthattam ebben a filmben. Szenzációs volt.

2016.07.06 online91

Annak ellenére, hogy 70-es évekbeli a film, egyáltalán nem régimódi, hisz a történet lényege és az abban megmutatkozó valóság nagyon beleillek a mai társadalomba is. Többször is láttam már, és mindig észrevettem valami pluszt, mindig valami másik dolgon gondolkodtat el. Nagyszerű film.

2015.01.24 forradalom

Kemény! De Niro beleadta az alakításba talán minden erejét. Talán a film azt is bemutatja, a taxisofőrör, akik Amerikában dolgoznak, mennyire más világot élnek.

2015.02.10 visigo

De Niro egy zseni. Meg a film is. Emberi, dramatikus, felkavaró.

2015.02.09 roboka

De Niro legjobb alakítása, és minden idők egyik legjobb filmje.

2016.04.28 novak7matyas

Robert de Niro és Scorsese zseniális páros :Nagymenők,Dühöngő Bika,Casino hogy csak a legjobbakat mondjam.De ez a film ennek a párosnak a csúcsa.Imádom mindkettőjük munkásságát.

2016.04.20 adam

A Taxisofőr egy zseniális film a poszttraumás stresszről, a magányról, az elidegenedésről, az egymástól egyre távolodó értékrendek egyre nehezebb összehangolásáról és úgy általában véve a modern ember problémáiról. Annak ellenére, hogy a film 1976-ba... Több