Nem tudom minek szánták, horror, vígjáték, paródia? Kicsit mindegyik volt benne, de egyiknek se volt elég jó.
Sokaknak nem jött be, de szerintem jó volt. Nem egy tipikus Adam Sandler film (mondjuk én ezt előre tudtam nem is vártam tőle többet) szimpatikus volt a megoldás Adam is jót alakított. Tragikomédiának lehetne leírni a filmet .
Tipikus Adam Sandler vígjáték. Vicces, és izgalmas. Ez a filmje is jó lett, bár a többi jobb. Nem vesztettem vele semmit, de a többi tényleg jobb. Ajánlom.
Régen láttam ilyen rossz filmet, unalmas, rossz poénokkal teli. A sztori is nagyon gagyi. Hiba megnézni, én megbántam.
Adam Sandler végre kilépett a saját cipőjéből és valami új fába vágta a fejszéjét. Jól tette! Sikerült elhagynia a többi b-kategóriás, erőltetett poénokat nyomató ismerősöket, haverokat. Ezúttal az alkotók tényleg valami ízig-vérig vicces, érdekfeszí... Több
...ezt a kérdést (is) megválaszolja a film. Igazán izgalmas látni azt amivel gondolatban sokszor eljátszottunk már.. milyen lehet mások bőrébe bújni. Történetben voltak néha kisiklások és hangulata nekem kicsit fura, de valamiért lekötött.
Sandler végre túllép a szokásos, semmitmondó és minden filmjében ismétlődő karakterén és mutat valami újat. Valami egyedibbet, szerethetőbbet és színvonalasabbat.
Tetszett, jó poénok voltak benne. Ugyanakkor volt szomorúság Max anyja miatt, aztán a happy end a végén. Vidám volt, mégis egyfajta melankólia hatotta át az egészet. Szeretem az ilyen filmeket.
Hát nem lett egy erős film ez a rendezőktől de ami a javukra írható hogy valami újjal próbálkoztak amiből többet is ki lehetett volna hozni. Érdemes megnézni ettől függetlenül.
Rettentően rossz film, nagyon megbántuk hogy időt fordítottunk rá. Rosszak a poénok, unlamas, semmitmondó a sztori. A színészektől sokkal jobbat vártam. Hagyjátok ki!