Mindig elcsodálkozom azon, kinek juthat ilyen ötlet az eszébe? Hatalmas! Érdekes élményben van része főhősünknek. A mellékszeplők is nagyot alakítanak. Viszont ehhez a történethez nagyon illene egy mondanivaló, vagy levont tanulság... de nincs – attól lenne igazán ütős a film!!!
Ha Sandler böfögős - fingos filmben játszik az a baj, ha egy kicsit komolyabb hangvételű szerepet vállal az a baj. Szerintem A cipőbűvölő egy jó kis könnyed film lett, a történet nem erőlteti meg a szürke állományt, de még is illett a szerep Sandler-re.
Az Adam Sandler skálán egy erős közepes, vannak ennél sokkal silányabb, de fényévekkel jobb filmjei is! A történetben van egy két mókásabb jelenet, de azt az előzetesében le is lövik!
Én nagyon untam a filmet és maximum néha elmosolyodtam, de igazából arra sem tudnék visszaemlékezni, hogy min. Talán túlságosan vígjátékot vártam tőle, de sokkal inkább dráma ez, még ha a könnyedebb fajtából is.
Sandler-filmhez képest elég nézhető, de ettől még közel sem lesz a kedvencem. A lényeg: akinek a cipőjét felveszi, az adott illetővé változik. Az átváltozást kihasználva jó dolgokat művel. A vége az eléggé harmatos, de mit is lehet várni egy olyan f... Több
Pusztítóan rossz volt..Adott egy alapvetően nem rossz sztori, ha mások cipőjébe lépsz, akkor azzá válsz. Ilyen és ehhez hasonló történeteket láttunk már, de oké legyen. Viszont a megvalósítás valami irgalmatlanul gyenge volt. Adam Sandler "vicces" fi... Több
Nagyon rossz film. Pedig az alaptörténet nem lett volna rossz, de a kivitelezés... Adam Sandler egyik legrosszabb filmjem. Lehangoló, vontatott és unalmas. Egyszernézős csak sajnos.
Adam Sandler rajongó voltam, de mostanában csak csinálja az ilyen értelmetlen filmeket. Nem nagyon tudok semmi pozitívumot írni erről a filmről, talán az alapötlet az jó, hogy bárki bőrébe belebújhatsz a cipője által, de ennyi.
Nem értem a készítőket, ha már ilyen gyerekes témát választottak, hogy azzá válsz akinek a cipőjét felveszed - elég eszement ötlet - akkor hogy jött a képbe az a hulla.
Sokkal több poént vártam a filmtől. Ez az apa-fia szál kicsit érzelgőssé próbálta tenni a történetet, nem sok sikerrel. Volt benne egy-két humorosabb jelenet, de még így is gyenge.
Nem egy moziba való alkotás. A története gyenge lábakon áll, még mesének is kevés. Helyenként pedig túl véres.