A WikiLeaks-botrány

A WikiLeaks-botrány

The Fifth Estate

A Wikileaks-alapító Julian Assange életéről forgatott dráma. Daniel Domscheit-Berg, és Julian Assange a világot megrázó információk kiszivárogtatására teszik fel az életüket, később ők alapítják meg a WikiLeaks-et. Főbb szerepekben Benedict Cumberbatch, Daniel Brühl, Laura Linney, Anthony Mackie, David Thewlis, Peter Capaldi, Dan Stevens, Alicia Vikander és Carice van Houten.

Rendező: Bill Condon
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Belgium, India
Premier: 2013.09.05.

2020.03.02 BoBamburg

Érdekelt már egy ideje ez az egész WikiLeaks dolog, úgyhogy pont kapóra jött ez a film. Mint történet nagyszerű és kimondottan érdekes. Mint film inkább egy erős közepes, mert sokszor nem tudja fent tartani a figyelmet.

2017.10.01 indingo

Érdekelt a film, hogy egyben lássam az eredeti története. Borzasztóan unalmasnak találtam vagy csak rosszkor néztem. Semmi nem fogott meg benne és a történetet se tudtam összerakni.

2017.11.03 Bazzzsi

Ha nem tudná az ember, hogy pontosan mi is ez a Wikileaks botrány nem ebből a filmből tudná meg. Eléggé felszínes a története és összecsapott, helyenként hiányos.

2017.07.29 Lonka

Az alapsztori jó, maga a film nem annyira. Az első 1 óra borzasztóan vontatott, értem én hogy fel kellett vázolni a dolgokat, de nagyon untam. Utána a Lady Gaga CD-vel kicsit felgyorsult a sztori.