A suli legjobb tanulójának számító Ellie segít az iskola legjobb sportolójának a tanulásban. Ellie titokban szerelmes a srácba; rövidesen szoros kapcsolat szövődik közöttük.
(csd)

64 Ha tudnád (2020)
Többet vártam, amikor elolvastam a filmismertetőt és megnéztem a trailert. Tulajdonképpen jól indul, de nagyon ellaposodott, unalmas lett. Igazán nem szól semmiről, a biciklis lány mellett fut a fiú, akinek amúgy van kocsija... A fiú kb. semmire nem... Több
A története olyan kis semmilyen, jó nem az a tipikus tinifilmecske, de valahogy nem igazán szólt semmiről.
Tipikusan indult a történet, amit már ezerszer láttunk. Utána kicsit irányt váltott, bár úgy érzem, a mai kornak akart megfelelni. A bejezése kicsit gyenge.
Ez egy csendes és aranyos film. Elementáris erőket szerintem nem mozgat meg, de van valami ebben a visszafogott hangulatban, ami megnyugtatja az embert. Megmutatja a magányt a tömegben, a csöndes beletörődést az életünk alakulásába és, hogy ragadjuk meg az alkalmat, ha valami vagy valaki értékes próbál utat törni hozzánk, még akkor is, ha szakítanunk kell hozzá a konvenciókkal, a megszokottal.