The Last of Us - 2. évad

The Last of Us (S02)

Az első évad eseményeit követő öt év béke után Joel és Ellie közös múltja utoléri őket, és konfliktusba sodorja őket egymással és egy olyan világgal, amely még veszélyesebb és kiszámíthatatlanabb, mint az, amit maguk mögött… Több

Premier: 2025.04.13. | Max (2025.04.14.)

Kaitlyn Dever
Young Mazino
Isabela Merced
Rutina Wesley

2025.04.25 Maver17

A gombák támadása

Egyelőre tökéletes az első két rész. Remélem, ilyen lesz a többi is. Remek alakítások. Jó történet, mi kell még?

2025.04.24 Griff

Meglépték sikerrel, még jobb lett

A második évad bekezdett. Bár a dráma nem csitult, és az eltelt évek után a tinédzser dacos lélek dominál, azért új fertőzöttet is kaptunk, a második rész pedig visz mindent. Csúcsra járatott akciók, fertőzöttek és dráma. Leginkább attól tartok, tudják-e majd tartani, vagy legalább megközelíteni a meglépett szintet a továbbiakban, és sikerül-e a középpontba helyezni valakit innentől, aki elviszi a hátán a későbbiekben a sztorit, mert valljuk be, PP Joelje tette ezt eddig. Reménykedjünk!

2025.04.14 Mario

A játékkal szembeni különbségek ellenére nekem tetszett az első évad, sorozatként erős volt, jó alakításokkal és történetvezetéssel. A második évad első része ugyanezt hozza - nem feltétlenül értek egyet a változtatásokkal, de mindenképpen egy élmény, amit nem érdemes kihagyni.

Jeffrey Wright újra eljátssza Isaac Dixont, a Firefly egyik vezetőjét, akinek szerepe kulcsfontosságú lesz a második évad eseményeiben. Szerző: Hupka Adrián

A készítők, Craig Mazin és Neil Druckmann megerősítették, hogy a második évad csak a „The Last of Us Part II” történetének első részét dolgozza fel, és a teljes történet több évadon keresztül fog kibontakozni. Szerző: Hupka Adrián