A varázslók

2. évad (2017) - 13 epizód
3. évad (2018) - 13 epizód
4. évad (2019) - 13 epizód
5. évad (2020) - 13 epizód

Miután egy csapat diák felvételt nyer egy titkos iskolába, rájönnek, a mágia nemcsak tündérmese, hanem a valóság. És veszélyesebb, mint ahogy azt képzelték.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Leah Fong, Sera Gamble, Jay Gard, Lev Grossman
Premier: 2015.12.16.
Hale Appleman
Arjun Gupta
Rick Worthy

2024.11.11 Balogh Gábor

Egyik kedvenc sorozatom. Már 2x láttam. Tényleg sok benne a dráma, de imádom. És ez az első olyan könyvadaptáció, ami jobban tetszik, mint a könyv, amiből készült.

2016.08.13 miki

Laposnak ítélem meg ezt a sorozatot. Eleinte még izgalmas és érdekes, majd végül nagyon egysíkúvá válik a története. És a szereposztás is tényleg szörnyű. A trükkök jók, szerintem ez az egy erőssége van.

2016.07.09 daeril

Nekem tetszik ez a sorozat, szerintem ideje volt már egy felnőtteknek szóló varázslós sztorinak. A főszereplő csávót viszont egy az egyben lecserélném. Nem amiatt, mert nem egy Colin Farrell, hanem mert iszonyatosan tehetségtelen színész. Rémes, de komolyan!

2016.01.14 Mantracz

Fura sorozat, nem tudom hová tenni. Eddig még csak egy-két epizódot néztem meg, de nem igazán győzött meg. Pedig az alapötlet nem rossz és a kivitelezés sem annyira gáz. Nemtom... Valami hiányzik ebből nekem.

A sorozat Lev Grossman azonos című trilógiája alapján készült. Szerző: rbernadett