A volt amerikai biztonsági tanácsadót múltja sötét foltjaival is titkaival zaklatják kollégái.

A film inkább átlagosnak mondható lenne......de több Oka van, hogy mégis kicsit feljebb pozícionálom..... Először is szeretnék kedvet csinálni hozzá, mert nem rossz film. Kissé elcsépelt történet....de sajnos a valóság tömegével gyártja a hasonló eseteket valószínűleg, ezért örökérvényű. További pozitívu: Jamie Lee Curtis. Kedvelem, jó színésznő. Nem volt soha egy babaszépség, viszont végtelen tisztelet, hogy teljsen természetesen éli meg a korosodását, nem csinál magából bazári majmot, szörnyet. (Ezt gondolom még Emma Tompsonról és Sigourney Weaverről). És a tejszínhab a sütire, az a mutatós csokoládébaba, aki a főszerepet játssza. Szerintem kifejezetten bájos és tetszett a mimikája is. Számomra nagyon megnyerő volt. Én nem gondolnám, hogy le kell írni egy filmet azért mert nem hoz újat.... A régi jól bevált témákból is lehet jót kihozni. Ebben a filmben legalább nem látsz a futó ember sebességével terjedő robbanáshullámokat. Nem látsz 5 méteres zuhanás után megkapaszkodást egy százas szegen. Nem ugranak el a golyó elől. Nem állítja meg a farostlemez a gépkarabély lövedékeit. Fiatal, csinos manökenalkatú nők nem vernek halálra ököllel és nem hajigálnak különleges kiképzést kapott, bivalyerős 120 kilós izomkolosszus kommandósokat. Nem ugratnak az autóikkal sík terepen. Minden szereplőre hat a gravitáció és em rendelkezik szuperképességekkel. Manapság már ezeknek is örülni kell!! :-) Jó ez. Realisztikus. Nézzétek bátran!
A film összbevétele 32 427 dollár volt (imdb.com).