Filmcsillag a barátnőm

The Valet
Cikkek

2024.10.04 acura steve

Elég átlagosra sikeredett, még dráma is van benne. De minek egy vígjátékba? Nem eléggé vicces, meg felesleges jelenetek, sok spanyol szöveg (magyarul felirat). A főszereplő átlagos, de a csaj jó és tehetséges is. Sokat akar nyújtani a film a nézőknek, ezért nekem ez egy sablonfilm. A francia eredeti kicsit jobb.

2022.05.30 Fikatours_blogger

Immigrante legal in LA

Az osztálykülönbségekre épülő poénoknak mindig is lelkes rajongója voltam, Eugenio Derbez pedig nagy barátom. Jó lenne őt drámai szerepben is látni egyszer, mert ez után a film után nem maradt bennem kétség, hogy ott is hitelesen alakítana. A történet végét nem éreztem eléggé kidolgozottnak, de azért nem maradt bennem hiányérzet.

2024.02.25 Sz396367

Zseniális koppintása a 2006-os francia eredetinek. Topmodell a barátnőm! Elena és Francois Pignon.

2022.05.24 henrik

Őszintén szólva én ezt untam, a műfajon belül ezt már rég meghaladta mondjuk a Sztárom a párom is. A főszereplők között semmi kémia, és az egész valahogy nagyon olcsó.

2022.01.31 Gulyware

Ha eleged van a sötét, lehangoló és cinikus filmekből - nézd meg ezt. Vicces, kedves, vidám, könnyed. Több ilyen filmnek kellene lennie.

2022.05.25 despy

Ez egy romantikus vígjáték amely részben vicces, komoly, boldog, szomorú és nagyon élvezetes.