Bérhaverok

The Wedding Ringer

2015.06.25 drsolomon

Igazi végigröhögős, pörgős vígjáték. Esemény esemény hátán, ütős, brutális poénok, fordulatos, csak úgy elröppen a száz perc. Mér az alapcselekmény is nagyon figyelemfelkeltő.

2015.04.27 mimi

A sok agyament karakter, egy-egy tényleg jó poén és a viszonylag szórakoztató összkép megmenti a Bérhaverokat, de csodát ne várjunk tőle. Sablonos, néhol kínos és idegesítő limonádé, ami egyszeri fogyasztásra javasolt.

2016.10.12 tiszaizsofi

Egy jól megnevettető, poénos film is lehetne ha nem lőne túl a célon és nem lenne beme ennyi túlkapás. Sok benne az idióta és izléstelen vicc és a szereplők egy része nem szimpatikus.

2015.08.17 Aranyhal

Talán 2015 legjobb filmje vígjáték kategóriában. Végig nevettük, szórakoztuk az egészet a moziban, nem bántam meg, érdemes megnézni, jókedvre derítő.

2015.06.22 ElfRider

Jó kis vígjátékot hoztak össze a készítők. Már az alap sztori is komikus, hisz mi jó sülhetne ki abból, ha idegeneket bérelünk fel esküvői tanúnak, havernak. A végkifejletet lehetett sejteni, legalábbis én erre gondoltam, hogy ez lesz a vége.

2015.06.16 cunci

A poénok jók, de a történet sablonos, jó pár dolgot már más filmekben is láthattunk. Voltak benne jó poénok, de a vége már az első negyedóra után kiszámítható a csaj közömbös viselkedése miatt. Nálam 5/3 pont.

2015.06.09 Skarsh

A bérhaverok egy nagyon vicces film. Kevin Hart egyre nagyobb nevet szerez magának a filmes berkekben, és amíg ilyen minőségű, humoros filmeket készít, addig nekem ezzel nincs is problémám. Pörgős, vicces, elgondolkoztató. Egy-két sablon azért be-becsúszik, de szerintem ennyi kell bele. Végig röhögtem rajta!

2015.06.25 szafffy

Lehet, hogy túlságosan nagy port kavartak a bemutatóval, és ezért számítottam többre. Számomra csalódás volt a várthoz képest. Egy hétköznap esti otthonnézős mozinak elmegy.

2015.05.08 tamas84

Hát nekem valahogy nem jön be ez a páros. Josh Gaddtől amúgy is a falra mászok, de Kevin Hart sem tartozik a kedvenceim közé. Nem egy túl intellinges vígjáték, nem tudom jó szívvel ajánlani.

2015.06.16 Miss Rika

Imádtam, rég volt ilyen jó vígjáték amin ennyit tudtam nevetni. Szó szerint fetrengtem a röhögéstől. Nem az a megszokott unalmas gagyi poénokkal teli film volt. Kevin Hart szuper módon alakított.

2016.05.05 irodalmialkotas

Kevin Hart általában kiöl minden ideget az agyamból azzal a be nem álló szájával és az idegesítő stílusával, ám ebben az esetben nem miatta sikerült kissé félre az alkotás.

2015.06.18 szune40

Isteni vígjáték. Semmi béna nem volt benne. Furcsálltam kicsit Kevin Hart magyar szinkronját de ezen kívül nem volt negatív meglepetés. Még ez is megszokható. Egyébként pedig az egész film végig csak nevetés.

2015.03.31 Henczi

Szuper film! A mostanában látott vígjátékok közül a legjobb. Minden megvan benne, ami egy jó vígjátékhoz kell. Maximálisan jó poénok, karakteres színészek, pörgős cselekmény és egy kis érzelem. Nálam nagyon bejött...

2018.07.26 varkonyiildi

Eszméletlenül tetszett a filmben hogy minden jelenete jókedvre derít. A rögtönzések, a fürdőszobajelenet, a legénybúcsú. És még sorolhatnám. Nagyon eltalálták a filmet.