Nekem nagyon tetszik Thor világa. Jól meg van oldva. A látványvilág is jó. Szerintem nagyon megéri ezt a filmet megnézni! Csak ajánlani tudom annak aki még nem látta.
Nagyon jól kidolgozott képregény film,emberekről,gőgős istenekről,akik erősek és ugyan úgy lehetnek jók és rosszak mint a halandók. A Marvel filmekben ritkán lehet csalódni, szerencsére ez a film csillagos ötös!
Jó lett a film, én a Bosszúállókban jobban szerettem Thort, de azért a film végére itt is szimpatikus karakter lett belőle. És a pöröly annyira szuper kis fegyver, de a nevét nem tudtam megjegyezni. Asgard pedig annyira jó kis helynek tűnik, szívesen odaköltöznék.
Nagyon jó film, mindenkinek ajánlom. A Marvel tud igazán jó képregényfilmeket csinálni és az univerzum, amit létrehoztak egyszerűen zseniális. Vétek kihagyni.
Imádom a Marvel filmeket. Nagyon részletesen összerakott film. Egy egészen új galaxisba csöppen az ember. Nagyon látványos a képi világa. A színészek is odatették magukat.
Elsőre nem volt meggyőző a film előzetese de maga a film kellemes pozitív csalódás volt egy izgalmas jól megrendezett filmről van szó, mindenképpen érdemes megnézni.
Nekem nagyon tetszett, izgalmas és szórakoztató film. Akciódús, nem lehet rajta unatkozni egyáltalán, az események pörögnek benne, éppen ezért oda is kell figyelni, hogy követni lehessen. Legjobban a kapuőr karaktere tetszett nekem. Tipikusan az a film, aminek várja az ember a folytatását.
Imádom. Többször megnéztem már, de nem lehet megunni. Kiváló, ahogy Thor személyisége egyre jobban megváltozik és egy csodálatos király lesz belőle. Szörnyen jól alakítja a színész is Thort, jól néz ki meg minden, meg ő a főszereplő, de... nekem akko... Több
Ez a nem e világi film egyszerűen fantasztikus. Nagyon tetszett Thor és Loki egymás elleni csatái és versengései. A Marvel egy olyan filmje amelyik kitűnik a tömegből Asgarddal és népével.
Többet vártam a filmtől, de nem volt rossz így sem. Az elején jól indult, de aztán egyre jobban kezdett unalmassá válni, aztán a végén megint csak jó volt. A látványvilág élvezhető,, de semmi extra. Egyszer meg lehetett nézni.
Kritikusok eléggé lehúzták, de nekem személy szerint nagyon is bejött. Igaz, hogy a többi marvel filmhez képest elég kevés minden történik benne, de Thor személye zseniális.