elekm90

Jon, a színházi zeneszerző története, aki pincérkedik, és közben írja a művét Superbia címmel... és reménykedik, hogy ez lesz a következő nagy amerikai musical, ami elhozza számára a sikert.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Jonathan Larson, Steven Levenson
Premier: 2021 | Netflix (2021.11.19.)
Vanessa Hudgens
Jordan Fisher
Vanessa Hudgens

2025.01.18 Brownster

Legjobb zenés dráma

A legjobb film, és... láttam, zseniális film, nézhető kategória. Egy fiatal férfi elmeséli a saját musical születését. Zseniálisan alakította főszerepét Andrew Garfield. Netflixnek gratuláció a műért. Nézhető kategória.

2021.11.21 Lubi

a nap véleménye

Szorongó hangjegyek

Lin-Manuel Miranda jelenleg a legnépszerűbb amerikai musical dalszerző/színész-énekes. Világsikerű Broadway-darabja, a Hamilton egyik előadásának videóra rögzített verziója hatalmas szenzációt keltett tavalyi streaming debütálásakor. Idén nyáron pedi... Teljes kritika

2021.11.20 Zoltán384279

Kijárna egy Oscar Andrew Garfieldnak

20 éves koromban az akkori párom karácsonyra kapott egy páros belépőt az Operettszínházba, amire kénytelen-kelletlen elmentem vele. A szépség és a szörnyeteg c. musicalt néztük meg, és amit ott láttam és hallottam, egy életre megváltoztatta a musical... Teljes kritika

2021.11.28 dandelion1983

A film nagyon szépen állít emléket Jonathan Larsonnak. Andrew Garfield egyszerűen zseniális volt ebben a szerepben is, jogos lenne neki a díj az alakításért. Színházban szeretem a musicaleket, a vásznon kevésbé, de még így is megvett magának. Nézzétek meg, érdemes!

Egy intenzív licitilás következményeként nyerte meg a jogokat a Netflix, hogy az adaptációt elkészítse.Szerző: Képkockák

Andrew Garfield első énekes szerepe.Szerző: Képkockák

Értékelés: 7/10
(2021. 11. 25.)
Kirobbanó formában
Ugyanakkor kiváló példája annak, hogy egy film világmegváltó kiindulási alap nélkül, pusztán kellő szívvel, lélekkel és az önmagában való kételkedés leküzdésével is teremthet értéket – valahogy úgy, ahogyan Jonathan Larson is tette. Több