Beugró a Paradicsomba

Ticket to Paradise

2023.01.30 Ildikó Bacskai

Beugró a Paradicsomba (2022)

Szépséges, látványos , vicces, szuper színészgárda stb-stb., de egy teljesen átlagos történet, mindenféle mélyebb gondolat nélkül. Szóval nagyszerű családi filmecske, egyszer abszolút nézhető.

2022.10.28 Lóri Ádámcsik

Semmi új

Ha nem lenne a két sztár főszereplő, akkor teljesen érdektelen lenne a film. Csak ők tudják kicsit felfelé húzni a színvonalat. A filmben lévő három jó poénból kettőt ellőnek az előzetesben.

2023.07.02 Alexa

Kellemes limonádé, semmi extra

Kis jóindulattal értékeltem négyesre, mert engem már lenyűgöz, ha egy vígjátékban nem csak a hányás, fosás stb. szintű dolgokat tálalják humorosnak. Igazából kellemes csalódás volt a film, voltak benne jó poénok, a főszereplők méltón hozták a karaktereiket. Könnyed kis romantikus vígjáték, némi extra mondanivalóval a sorok között. Tökéletes választás, amikor szimplán csak ki akarsz kapcsolni, és nem túlingerelni az agyad. :)

2024.09.07 Török389133

Vicces és jópofa film, érdemes megnézni.

2023.06.06 Gamehun638

Egy átlag romantikus vígjáték, semmi több. Amire lehetett volna építeni (a két főszereplő), arra nem tették. Ha valaki szereti őket, akkor megvan az esti mozi, de semmi több.

2023.05.29 László

Romantikus vígjáték

A bemutató alapján voltak fenntartásaim, de kellemesen csalódtam. Az ilyen filmeknél szokásos viccelődéseken és csipkelődésen túl volt a filmnek mélyebb mondanivalója is. Szerintem egy kiváló családi film, ami a fiatalabb és az idősebb korosztály szívéhez egyaránt utat fog találni.

2023.03.05 stomachh

Könnyed romkom kliséhalmaz. Semmi újdonság, semmi extra. Robertset és Clooneyt viszont nagyon jó volt látni ismét egy filmben. Elvitték a hátukon a filmet és láthatóan remekül tudnak együtt dolgozni.

2024.08.19 Denilke

Sekélyes paradicsom

Másodszori nekifutásra sikerült végignézni. Nem lehet mit írni róla, mert nincs mit.

2022.10.25 turjild

A történet elég kiszámítható volt. A legviccesebb a film végén a kimaradt jelenetek voltak. Egy egyszer nézhető, sablonos romantikus film, csodás helyszínen.

2022.10.09 HitGirl

Nagyon jól szórakoztam, csak épp nem is értem, hogy ma már miért van szükség ilyen filmek elkészítésére. Szerintem itt a kültségvetést a két nagy sztár szerepeltetése vitte el, holott egy jobb írót is meg lehetett volna fizetni ebből a pénzből.

2022.10.08 Dada

Bár Clooney és Roberts castingolásának nagyon örültem, alapjában véve szerintem nem egy nagy szám ez a film. A humora persze egyértelműen nagyon kellemes, de a sztori valahogy olyan klisésre sikerült.

2022.10.11 JamesBont

Nagyon vártam ezt a filmet, főként a szereposztás miatt, az egész sztori egyébként is nagyon könynedre sikerült, de nem hiszem, hogy valaha még meg fogom nézni. Szerintem ez pont az a ketegória.

2023.02.19 Kempes

Sablonos, néhol már fájóan naiv, itt-ott vicces, kb. ennyi. A két sztár viszont láthatóan nagyon élvezte.

2022.10.06 joe

Alapjában véve nincs baj ezzel a filmmel, csak épp annyira a kilencvenes évek hangulatát hozta nálam, hogy már szinte fájt. :D Amolyan súlytalan és sehová sem tartó sztori, de ettől függetlenül érdemes belevágni.