Húsz éves már a film, de feledhetetlen alkotás. Gyönyörű zenékkel tűzdelták meg DiCaprio mosolyától mindenki elolvadta. A szerelmi szál nagyon finom, nem éreztem erőltettnek.
Kötelező filmalkotássá vált az évek során, az már biztos. A romantikus filmek szent Grállja. Ez tipikusan olyan film amit csak ha megvan a magunkhozvaló eszünk akkor tudunk értékelni és szeretni. Fiatalon megnéztem és szó szerint semmit nem váltott ki belőlem. Huszonéves fejjel pedig szétsírtam magam rajta.
Sok rejtély lengi körül a Titanicot. A film látványa nekem nagyon bejött. A történet is érdekes volt és a romantikus szálat sem éreztem, hogy túltolták volna.
Ki ne ismerné a Titanic-ot? Nagyszabású jelenetekkel átszőtt romantikus történet, ami kivételesen nem happy end. Talán ezért lett híres. Nem volt rossz, de más romantikus filmek valahogy jobban megfogtak.
Mindig is érdekelt a Titanicot körülövező történet, legenda. James Cameron rendezésében ezt mozifilmen látván sem okozott csalódást. Az, hogy ezt romantikus szerelmi történeten keresztül mutatja be, lehet, hogy nem a legjobb ötlet volt, mert emiatt sokan alulértékelik, de ennek ellenére nekem nagy kedvencem lett.
Korszakalkotó film. Ízléses benne a romantika; a Titanic szörnyű tragédiáját egy negédes történetbe burkolja.
Örök klasszikus marad, de felnőtt fejjel már jóval kritikusabban látom a bakikat is benne . Ezek ellenére , jó, hogy van ez a film , hiszen olyan sokan olyan nagyon szeretik, akkor ez mégsem lehet véletlen.
Régen talán jobban élveztem, de ma is szeretem. Gyönyörű a dal. én legszívesebben a szerelmi részt kihúztam volna belőle. Nekem a történelmi része, a menekülés, a sülyesdés és a valós képek tetszenek benne igazán. A szerelmi limonádé csak mellékes.
szerintem talána világ leghíresebb hajója. csodálatos film szerelemről, különbségekről, tragédiáról, Caprio egyik első és egyben legjobb alakítása is. a legszebb az egészben hogy a két főszereplő 20 év után is legjobb barátok maradtak. a történet lebilincselő ls magával ragadó. kötelezővé tenném mindenkinek
Ez A romantikus film körülbelül. Kicsit lelombozó, hogy már az elején tudom, hogy mindenki meghal... de mindenesetre nagyon egyben van és időtlen filmmé vált.
Zseniális alkotás. Nem hiába az a 10 Oscar-díj. Leonardo DiCaprio és Kate Winslet nagyon jó párost alkotnak a filmben. Egy gyönyörű, megható és igaz történet. Nagyon sokszor láttam már, de még biztosan sokszor fogom.