Tökéletes hang

Pitch Perfect

2015.02.04 Drein

Izgalmas, szerethetőek a karakterek. A zenék a filmben nagyon el lettek találva és nem is gondoltam volna, hogy a filmben szereplő színészek ilyen jól énekelnek. Alig várom a folytatást!

2015.03.28 MMarko22

Nagyon jó kis vígjáték, szerethető karakterekkel és nagyszerű dalokkal :) A színészek nagyon ügyesen énekeltek, és a feldolgozások is nagyon bejöttek. Műfajában ez a film akár etalon is lehet.

2018.08.02 Eniiikee

Igazi jó csajos film. Nagyon jók a poénok bennük. Akárhányszor végignézhetők. Imádom

2018.02.25 berimarcsi03

Bevallom elsőnek azt hittem, hogy unalmas lesz. De kellemesen csalódtam. Nagyon jó film. Vicces, érzelmes, ez a csapatszellemet is bemutatta. Nagyon szép hangjuk van a szereplőknek, én is szeretek énekelni. Élveztem.

2016.01.01 benvok

A zene illetve tehetségkutató műsorok kedvelői imádni fogják. A történet jó, bár láttunk már hasonlót, ( 8 mérföld, A meztelen dobos ). Érdemes egyszer megnézni mindenképp.

2018.12.18 Paránytrilla

Hangulatos film. Persze sablon a sztori, de jók a zenék, aranyos a kivitelezés. Jó poénok vannak benne. Tinifilm, na. A téma kedvelőinek jó tud lenni.

2015.05.15 Dann007

Nagyon jópofa film lett a Tökéletes hang, működik a humor, jó a színészek közötti összjáték, stimmel a forgatókönyv, a dalok hangzása pedig, nos, első osztályú. Persze vannak apróságok, amiket én szívem szerint kihagytam volna, de ezek nem sokat vesznek el az egészből. Magasan az átlag felett!