Nagyon szeretem ezt a filmet nagyon jó színészek lettek összeválogatva rá. Nicolas Cage-nek volt pár jó filmje a 90-es 2000-es években és ez azok közé tartozik. A sztori is jó izgalmas és a zenék is jól el lettek találva benne.
Egy kimondottan jó film Nicolas Cage-től. Izgalmas, akciódús, nem laposodik el a történet se. Meg hát ott van még Angelina is. Akinek nem lenne mindez elég vannak még jó kocsik is :)
Nem okozott benne csalódást Nicolas Cage, hozza a formáját. Meggyőző, testhezálló szerepben láthatjuk ebben a filmben is. Cselekményben dús, igényes akciófilm.
Egy átlagos akciófilm, de aki szereti az autókat és a főszereplőt azoknak bőven megéri megnézni, nem fognak rajta csalódni. Azt hozza amit várunk, főleg akkor ha nincsenek nagy elvárásaink vele kapcsolatban.
Nicolase egyik legjobb filmje.Már a klassz autók miatt érdemes megnézni ezt a filmet. Vicces volt ahogy minden autónak egy női nevet adtak.Végig izgultam hogy sikerüljön megszerezni a vágyott autót is Elenort :)
Az autók szerelmeseinek igazán jó lehet ez a film,itt is van néhány remek példány. Elég lassú ez a film,van egy kevés akció,egy kis autós üldözés de semmi extra.
Szórakoztató, igazán tempós és akciódús, ugyanakkor roppant felszínes film. Tipikusan az a fajta, amin nem kell gondolkodni, csak leül az ember, és nézi, hogy hogyan nyomják a hollywoodi nagyfiúk a gázpedált. Ezzel együtt az utolsó üldözéses jelenet ... Több
Nem olyan nagy dobás ez a film. Szépek az autók, az üldözéses jelenetek izgalmasak és látványosak, viszont nem minden esetben követhetőek. Nicolas Cage színészi teljesítménye nehezen értékelhető, hiszen ez nem dráma, fapofával végig lehet csinálni. A... Több
Dögös verdák, akció, adrenalin. Izgalmas, fordulatos, többször nézhető történet, Nicolas Cage alakítása hibátlan, a zene tökéletesen illik a filmhez.