Félreértés ne essék, a Top Gun egy jó film. Annyit viszont tudni kell, hogy a színészi alakítás a legjobb minden szempont közül. A történet sem rossz, de az akciójelenetek száma kicsit fel van halmozva, viszont a dráma része jól sikerült. Egyébként viszont egyáltalán nem egy rossz film, csak semmi különleges.
Ez a film engem annyira nem fogott meg. Persze, izgalmas volt és érdekes, bár nekem kicsit szájbarágós volt a tanulság, meg az egész kicsit hatásvadász is volt.
Tizenkettő egy tucat amerikai önfényező giccs, kivagyiság és Tom Cruise bazsalygás. Kiszámítható, ötlettelen, nagyon nem is látványos. Ne nézd, ha van még film a világon, amit nem láttál.
Az a legrosszabb ebben a filmben, hogy nincs mondanivalója. Elég gyenge lett a többi ilyen filmhez képest. De a lényegnélküliség mellett konkrétan az egész film jó gyenge.
Bűnrossz film. Mindig is utáltam TC-t, már tudom, miért. Egy tehetségtelen gnóm pojáca, akinek abban merül ki az összes tudása, hogy megpróbál csábítóan nézni.
Jó kis film, érzelmek és akció is van benne. Pörgős cselekmény, nem uncsi. Lassan 30 éves film, de ma is megállja a helyét.
Szerintem Tom Cruise egyik legjobbja! Annak ellenére, hogy nem vagyok érte oda. Viszont a zenéjéért már annál inkább. Mindent összevetve, meg kell hagyni. Jó.
Valószínűleg csak az idő szépíti meg, de mivel bemutatásakor nagy rajongója voltam a Top Gunnak, most is csak úgy emlékezek rá, mint egy klasszikus 90-es évekbeli jó kis akciómozira. Ilyen a nosztalgia, és bár épp pár hete futottam bele a tévében, in... Több