Top Gun

Top Gun

2023.08.28 Ergit

A repülés a legfontosabb ebben a filmben, és aki azt szereti, élvezni fogja ezt a filmet!

2022.06.16 Filmimado

Nem rossz, nem tökéletes

Félreértés ne essék, a Top Gun egy jó film. Annyit viszont tudni kell, hogy a színészi alakítás a legjobb minden szempont közül. A történet sem rossz, de az akciójelenetek száma kicsit fel van halmozva, viszont a dráma része jól sikerült. Egyébként viszont egyáltalán nem egy rossz film, csak semmi különleges.

2016.02.14 doroffee

Ez a film engem annyira nem fogott meg. Persze, izgalmas volt és érdekes, bár nekem kicsit szájbarágós volt a tanulság, meg az egész kicsit hatásvadász is volt.

2016.02.28 bbozsi

Tizenkettő egy tucat amerikai önfényező giccs, kivagyiság és Tom Cruise bazsalygás. Kiszámítható, ötlettelen, nagyon nem is látványos. Ne nézd, ha van még film a világon, amit nem láttál.

2020.08.14 Maver17

Hatalmas nagy film. :) Örök kedvenc. Még a VHS korszakból. :)Várom a második részét.

2020.12.15 helfannn

Az a legrosszabb ebben a filmben, hogy nincs mondanivalója. Elég gyenge lett a többi ilyen filmhez képest. De a lényegnélküliség mellett konkrétan az egész film jó gyenge.

2015.06.19 Lord British

Van még olyan ember, aki nem látta ezt a klasszikust? Pörgős, látványos, és az idő csak szépít rajta, bármikor szívesen nosztalgiázok rajta egyet egy újranézéssel.

2022.11.29 Lucky04

Bűnrossz film. Mindig is utáltam TC-t, már tudom, miért. Egy tehetségtelen gnóm pojáca, akinek abban merül ki az összes tudása, hogy megpróbál csábítóan nézni.

2015.03.28 Bekmeli

Jó kis film, érzelmek és akció is van benne. Pörgős cselekmény, nem uncsi. Lassan 30 éves film, de ma is megállja a helyét.

2015.11.30 ZsozS

Szerintem Tom Cruise egyik legjobbja! Annak ellenére, hogy nem vagyok érte oda. Viszont a zenéjéért már annál inkább. Mindent összevetve, meg kell hagyni. Jó.

2016.04.03 ZiggityZag

Valószínűleg csak az idő szépíti meg, de mivel bemutatásakor nagy rajongója voltam a Top Gunnak, most is csak úgy emlékezek rá, mint egy klasszikus 90-es évekbeli jó kis akciómozira. Ilyen a nosztalgia, és bár épp pár hete futottam bele a tévében, in... Több

2015.04.18 Sonny

Ezer aprócska hibáját lehetne felsorolni, de légi jeleneteket ilyen jól megkoreografálva azóta sem láttunk. Még ma is tátott szájjal bámulom, pedig jópár film van már a hátam mögött.