Annak ellenére, hogy nem tartom kiemelkedőnek a maga műfajában, azért érdekes történetet láthatunk, néhol vontatottnak éreztem, kicsit talán untam is, de nem volt egyértelmű a végkifejlet, akár meglepőnek is nevezhető az évadzáró epizód. Jól hozza vi... Több
Na ez nem semmi. Brutálisan jó sorozat, talán kicsit kevesen is tudnak róla, pedig nem érdemes kihagyni. Meglepő, energikus és mély, le a kalappal!
Nagyon okos, nagyon erős atmoszférával bíró noir, ami beleszegez a fotelbe. Nem számítottam rá, de instant helyet kapott nálam a top5-ben!
Ez nem egy egyszerű krimi, hanem valami sokkal több annál. Barátom ajánlotta, mert rajongója vagyok a műfajnak, és azt kell mondanom, hogy ez minőség a javából. Komolyan mondom, szívesebben ülök le egy ilyen sorozat elé, mint a legtöbb mozifilmre. Ki ne hagyd!
Megnéztem a hat részes sorozatot. Vesztemre. Senkinek sem ajánlom, mert egy nagyon szerény alkotás! A filmben történnek dolgok, de mondjuk egy gyilkosságnak semmilyen következménye nincs, izgalom mentes, érthetetlen szituációk, és a vége is egy nagy semmi! Ez az első sorozat, de ha lenne is második, nagy ívben elkerülöm.