Nem vártam sokat egy német krimisorozattól, de igazán megleptek. Nem kellett sokat várni a cselekménysorozatot elindító eseményre. Fordulatos, egymásra épülő szálak jutottak a végkifejletig. Voltak nagyon pszichére ható, erőszakos részek, ezeket pörgettem. Mindent összevetve le a kalappal, hiszen az utolsó részben is volt még feszültség, izgalom.
Unalmas és nekem túl erőszakos. Az első rész felkeltette az érdeklődésem, a többi lankasztó volt.
Sok krimit láttunk már, még több sorozatot, mindenféle, főleg skandináv vonalról, de ezt találtuk az egyik legjobbnak a rengeteg közül, amire emlékezni fogsz még évek múlva. Szimpatikus szereplők és karakterek, kiváló színészi játékok. Nekünk nagyon tetszett. Ezerszer jobb a mostani Harlan Coben sorozatnál, ami egy rossz forgatókönyvbe fulladt agyonhype-olt dráma lett.
Aránylag jól felépített történet, bár aki járatos a bűnügyi témákban, annak már az elején kirajzolódik a tettes személye. Hatalmas és látványos felütéssel indul az első rész, majd kissé lassabb fokozaton folytatódik a fordulatos eseménysor. Egy temetkezési vállalkozás vezetőjének (Brunhilde Blum) tettei sorozatosan meglepik a nézőt, sok a titok, de jól követhető egészen a befejezésig. A színészi játék közepes, a havas osztrák csúcsok gyönyörűek. Nem világklasszis, de nem rossz, élvezetes szórakozás ez az osztrák, szinkronos produkció.
Le lehetett volna rövidíteni másfél-két órába is a minisorozatot, de így is jó volt. Érdekes történet, jó szereplők.
Akadt benne fordulat is, izgalmas volt. Egy nő, aki bosszút áll a férje gyilkosain egy kisebb minihadsereget megszégyenítő módon. A fordítva bekötött branültől kiégett az agyam! Ez egy igazán hatalmas filmes baki! De miért kell nekem ilyen dolgokat észrevennem... de ha már csinálnak valamit, csináljak jól!
Érdekes történet, de sokszor belassul, a rendőrök idegesítően bénák, lehetetlen ilyen gyilkosságsorozatot megúszni. A kínzások, videófelvételek okára nem derült fény, ezért ez nekem egy kérdőjel maradt, csak annyi derült ki, hogy egy rossz társaság. Középszerű sorozat.
Nem klasszikus krimi, nekem inkább egy sorozat gyilkosság(ok) története, mely a szemet szemért, fogat fogért alapon történő események sorozatát mutatja be. A végére fura módon csak az egyik oldal lakolt meg a tetteiért, pedig a másik oldal legalább annyira bűnös. A cselekmény lassan halad, nem nyújt különösebb izgalmakat, ezért nálam az elmegy kategória.
Érdekes volt látni ezt a minisorozatot. Tetszett, hogy tele volt tűzdelve meglepetésekkel, amivel fokozta az izgalmakat folyamatosan. Talán a színészi produkció volt kicsikét gyengébb, így négy csillagot adunk erre.