A kezdőjelenet a film csúcspontja, onnantól mélyrepülés az egész. A történet viszonylag aranyos valami, de annyira jellegtelen a színészi alakítás , annyira elnyújtott az egész, hogy 60 perc után már inkább a végét várod, semmit hiszel abban, hogy ez majd egyszer csak vicces lesz. Mindegy, estére egy lightos családi limonádénak elment, de nem nézem meg többet, az biztos.
Nálam megbukott a film. annyira trampli a csaj, hogy rossz volt nézni. A férfi szereplőkről meg nem is beszélve. Unalmas volt, pedig nevetésre készültem.
Judd Apatow összehozott már egy pár jól sikerült vígjátékot (Felkoppintva, 40 éves szűz, 40 és annyi), így sokat vártam a Kész katasztrófától is. Főleg azok után, hogy mostanában a csapból is Amy Schumer folyik (akit ebben a filmben na, hogy hívnak? ... Teljes kritika
Tökéletes ötlet, hogy a magyar cím teljes mértékben értékítélet a filmről is. Két fontos tudnivaló a film kapcsán: Ezután örizkedni kell Judd Apatow filmjeitől, valamint messze kerülni azt a darabot, amelyikben az újdonsült kedvence Amerikának, Amy Schumer játszik. Mindkettő borzalmas!
Az utóbbi időkben nem tudom, hogy honnan akasztották le Amy Schumert, de maradhatott volna ott, ahol volt. Ez a film egy rossz film, béna történet és visszataszító szereplők. És még nem is vicces.
Amy Schumert imádom a stílusa miatt de ez a film ritka rossz és sértő. Egy céltudatos nőnek, hiába ezt látta példaként a szüleitől, nem lehet ennyi esze. Unalmas és gagyi romantikus film. Max egyszernézős.
Nekem a film olyan mint a címe. A főszereplő csávó mondjuk nagyon szimpatikus, de a csaj egyáltalán nem vicces. Nagyon nehéz volt végignézni, túlságosan erőltetett. A szereplők természetellenes viselkedése volt a legzavaróbb. Volt benne pár jó poén, de sokkal több olyan vicc volt ami nem igazán jött át.
Visszataszító szereplőkkel teletűzdel igazi béna amerikai vígjátékbak nevezett film. Én nem tudtam rajta nevetni. Bár rájöttem, hogy úgy összességében Amy filmjei nem jönnek be.
Amy Schumer az egyik legidegesítőbb karakter manapság. A film valóban nézhetetlen, 30 percig bírtam. Unalmas és jellegtelen, gyenge alakításokkal megtűzdelve.
Csak azért a két csillag mert végig néztem, amúgy iszonyú gyenge film, nulla jelentőséggel és bölcsességgel. A fő karakter nem hogy nem szerethető de még csak nem is lehet példaként tekinteni rá, legalábbis pozitívként biztos nem.