Cikkek
Berto49

A Transamerica című filmdráma főhőse Bree, aki egykor Stanleyként élte életét. A transznemű férfi nővé alakulásának utolsó műtétjére vár, amikor váratlan telefonhívást kap: 17 éves fia összetűzésbe került a rendőrséggel, s mivel anyja már nem él, az ő… Több

Premier (HU): 2006.04.13.

2020.11.21 András383248

Sosem értettem, miért kell olyanokról filmeket készíteni, akiknek valójában a pszichiátrián lenne a helyük.

2017.05.16 Berto49

Felicity Huffman jutalomjátéka egy transzszexuális férfiről, akit napokon belül nővé operálnak át, de közben kiderül, hogy van egy 17 éves fia. Für Anikó szinkronja fantasztikusan jó. A filmet már másodjára láttam, de nem veszített az érdekességéből.

2016.04.25 Zsceeeka

Nagy Született feleségek rajongóként fogtam neki, kíváncsi voltam, mit tud mutatni a színésznő. Engem meggyőzött, aranyos volt a sztori és a szerep nagyon jól állt neki. Elgondolkodtató.

2020.01.15 eve58

Nekem nagyon tetszett a film. A sztori is ütős, Feliciti Huffman pedig zseniálisan hozta a karaktert. Súlyos problémák, mégis a film kellemes szórakozást nyújtott :)

A film szerepel az LMBT listán, mely azokat a filmeket tartalmazza, melyekben leszbikus, meleg, biszexuális vagy transznemű szereplők szerepelnek, illetve a film cselekményére hatással van, ha a filmben azonos neműek közötti kapcsolat létesül.Szerző: mamiéstöti2