Nem is értem, hogy kerülte el a figyelmem ez a film... de 1 röpke jelenet a vége felé beugrott, mintha láttam volna már valahol a tv-ben, csak mivel már majdnem a vége volt, így tovább kapcsolhattam. Nah... de ez kit is érdekel ugyebár? :() A story t... Több
Az alapkoncepció jó lenne, de a kivitelezést annyira nem találták el. Nekem nem lopta be magát a szívembe. Sajnos én ettől a filmtől többet vártam, de csak a középkategóriát kaptam.
Eléggé összetett film,az elején csak kapkodja az ember a fejét, hogy akkor most mi van. A története furmányos és megint a nő mozgatja a szálakat.
Nagyon jó film. Oda kell figyelni, hogy mi is történik, ki kivel van. Jó történet, jó megvalósítás, és a színészek is jól alakítják karakterüket. Megéri megnézni.
A legvégén csak kapkodta az ember a fejét, hogy most akkor mi is történik. Igazi pszichothriller, amely egy nagyon mély állapotba viszi le a nézőt.
Sajnos a gyengébb Danny Boyle filmek közé sorolnám. Nagyon próbál okos lenni, de inkább erőltetettnek és túlcsavartnak hatott számomra. 1-2 jelenet rendben volt, illetve a 3 főszereplő jól alakított.
Mindig a nő a ludas. :) Mindenképpen többször nézős darab, más szemszögét érdemes figyelni egy-egy újra nézéskor. A története pazar, izgalmas és kiszámíthatatlan.
Eléggé koncentrálni kell már a legelején, hogy akkor most mi is történik és igazából ki is ver át kit. A története izgalmas volt és a karakterek is érdekesek voltak.
Nem volt teljesen hibátlan, de szerencsére nem lett ízléstelen sem. Hibája talán annyi volt, hogy néhány helyen lightosabb volt a történet. Ezen felül viszont egy jól kidolgozott, szép grafikájú és még vicces film is lett.
Olyan, mintha a néző is transzban lenne. Próbálja feltérképezni a dolgokat, most akkor kis a jó, és ki a rossz fiú. Sok sikert hozzá!
szintén egy mentális problémák köré épülő thriller. kis költségvetés de nekem nagyon bejött. aki szereti ezt a típusú filmet annak ez is tetszeni fog