Barátnők

Barátnők

Trois amies

Joan már nem érez mély szenvedélyt Victor iránt, és bűntudat nyomasztja, ami miatt igazságtalannak érzi magát vele szemben. Legjobb barátnője, Alice megpróbálja megnyugtatni, és ragaszkodik hozzá, hogy bár a szikra az ő és Eric kapcsolatában elhalványult, a kötelékük továbbra is erős. Sem Joan,… Több

Rendező: Emmanuel Mouret

Sara Forestier
Camille Cottin

2025.03.29 meva

Finom érzelmek, bonyolult viszonyok

Érzelmes boncolgatása. Barátnők életválságai, karakterekben teljesen mások. Kérdések: Mi kell egy elég jó párkapcsolathoz? Mindenképpen szükséges hozzávalója a szerelem? Magam részéről nagyra értékelem és szeretem a francia filmeket, belső vívódásokat, kapcsolatok bonyolultságát.

2025.03.13 Guszti

Kétségtelenül kellemes film, de ettől függetlenül nem érzem azt, hogy még egyszer meg akarom majd nézni.

2025.03.14 krisszi11

Hát, én személy szerint úgy érzem, hogy nagy szükségem volt már egy ilyen filmélményre, még akkor is, ha nem annyira hozza azt, amit ettől a műfajtól alapból elvárnánk.

A film 6 923 545 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 2 793 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

A Trois amies szerepelt a 2025-ös Rotterdami Nemzetközi Filmfesztivál Limelight szekciójában is, ahol februárban vetítették.Szerző: csd