Barátnők

Barátnők

Trois amies

Joan már nem érez mély szenvedélyt Victor iránt, és bűntudat nyomasztja, ami miatt igazságtalannak érzi magát vele szemben. Legjobb barátnője, Alice megpróbálja megnyugtatni, és ragaszkodik hozzá, hogy bár a szikra az ő és Eric kapcsolatában elhalványult, a kötelékük továbbra is erős. Sem Joan,… Több

Rendező: Emmanuel Mouret
Forgatókönyvíró: Carmen Leroi, Emmanuel Mouret
Ország: Franciaország
Premier (HU): 2025.03.13. | Cinego (2025.06.19.)
Forgalmazó: Cirko Film

Camille Cottin
India Hair
Sara Forestier
Sara Forestier
Camille Cottin

2025.03.29 meva

Finom érzelmek, bonyolult viszonyok

Érzelmek boncolgatása. Barátnők életválságai, karakterükben teljesen mások. Kérdések: Mi kell egy elég jó párkapcsolathoz? Mindenképpen szükséges hozzávalója a szerelem? Magam részéről nagyra értékelem és szeretem a francia filmeket, a belső vívódásokat, a kapcsolatok bonyolultságát.

2025.03.13 Guszti

Kétségtelenül kellemes film, de ettől függetlenül nem érzem azt, hogy még egyszer meg akarom majd nézni.

2025.03.14 krisszi11

Hát, én személy szerint úgy érzem, hogy nagy szükségem volt már egy ilyen filmélményre, még akkor is, ha nem annyira hozza azt, amit ettől a műfajtól alapból elvárnánk.

A film 12 491 270 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 5 134 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

A Trois amies szerepelt a 2025-ös Rotterdami Nemzetközi Filmfesztivál Limelight szekciójában is, ahol februárban vetítették.Szerző: Csillag Lajos