Bármit, csak ezt ne

Nobody Wants This
Érdekességek

2025.01.15 MP170506

Jó kis sorozat! Humoros, de mégis romantikus, egy kis drámával fűszerezve. A színészek is jól hozzák a karakterüket.

2024.10.21 Dorkateo

Akkor én leszek az ellentábor, nekem vontatott, nem vicces, erőltetett és klisés. Azért nem rossz, csak sok türelem kell hozzá.

2024.09.29 Br623

Az utóbbi idők legjobb romantikus sorozata

Adam Brody, akit a Narancsvidékből kedvelhettünk meg, végre kapott egy jó szerepet Kristen Bell mellett egy romantikus vígjátéksorozatban. Már az első részben éreztem, hogy ez egy szuper sorozat lesz, mert a találkozásuk annyira szerethető és vicces. A főszereplő, Noah egy rabbi, aki éppen szakított a barátnőjével, a majdnem menyasszonyával, és megismer egy lányt, Joanne-t, aki az exe totál ellentéte, ráadásul egy szexről szóló podcastje van. Kettejük megismerkedését követhetjük végig 10 epizódon át. Első látásra lenyűgözik egymást, nekünk pedig öröm ezt látni, átérezni. A lányt nagyon nehezen fogadják be, nem is csak azért, mert nem zsidó, hanem mert nem tetszik nekik, hogy máris az ex helyére lépett valaki. A beilleszkedés nehézségei mellett a lány elkezd megváltozni, mert végre talált egy olyan embert, aki kihozza belőle a jó dolgokat, és ezt főleg a nővére nem tudja megérteni. Kulturális különbségek is felmerülnek, bepillanthatunk a zsidó vallás szépségeibe. Mivel mindketten érzik, hogy kapcsolatuk különleges, és talán örökre szólhat, ezért rögtön felmerül a téma, hogy csak akkor lehet közös jövőjük, ha a lány áttér a zsidó vallásra. A 10 részt hamar le lehet darálni, és én tényleg úgy gondolom, hogy rég láttam ennyire jó romantikus sorozatot. Az utolsó részből ítélve, lesz folytatás.

2024.10.09 Lóri Ádámcsik

4.5* - Végre egy eredeti, humoros, üde vígjáték a Netflix oldalán

Azt hiszem, itt minden passzolt. Szerethető, érdekes, izgalmas, színes-szagos, jól kitalált karakterek (akikhez jó színészeket választottak). A történet visz magával, jó, hogy csak fél órásak az egyes epizódok, jó a vágás, a képi világ, a zenék. Valódi emberi problémákat dolgoz fel a sorozat, és ezeket jól is válaszolja meg. Tudunk azonosulni a szereplőkkel és a problémáikkal. Tetszett az is, hogy részben betekintést nyerünk a zsidó vallásba és mindennapokba, de nem arról szól végig a sorozat. Jól összerakták. Nagyon ajánlom, aki egy kis romantikus szórakoztató vígjátékkal kapcsolódna ki.

Imádtam

Annyira könnyed és mulatságos szerelmi story volt. Imádtam minden percét. Volt, hogy hangosan röhögtem. Igen, nem kacagtam, hanem könnyeim potyogtak a röhögéstől. Nagyon jó story, nagyon humoros jelenetek, és végül happy end. Kell ennél több???

2024.09.26 tai69

Egy tipikus romantikus komédia, viszont kicsit érdekesebbé teszik a kulturális ellentétek és különféle bonyodalmak. A főszereplők is szerethetőek, könnyed szórakozásnak teljesen jó.

2024.10.13 pacific22

Nagyon love you do

Amikor a New York-i csajszi és a rabbi egymásra találnak. Vidám, humoros, és valóban romantikus. Sok akadály választhatja el őket: a család, rokonok, a karrier, a vallás. Na meg a saját bizonytalanságuk. A két főszereplő átütően játszik, jó nézni ezt a szerelmet, na és a humort. A mellékkarakterek is sokat hozzáadnak. Nézd meg, nem fogsz csalódni! Talán még folytatás is lesz?

2024.10.15 Arti

Szerelem különböző vonások közt

Nagyon tetszett. Tudom, hogy a rabbi viselkedése nem reális, nem lehet ilyen a valóságban. Viszont tetszett a vallás bemutatása, a jó és rossz oldalról egyaránt. Tetszett a kémia a szereplők között. Tetszett, hogy bizonyos szempontból reálisan ábrázolja az emberi viszonyokat. Jöhet a második évad, én imádom.