Végső állomás

Final Destination

2016.07.27 feketerigous

Nagyon szeretem ezt a filmet, mert nem az az igazi brutális horror, ezért szinte mindig van idegzetem megnézni! Szerintem ez egy egyszer nézhető film, mivel a többször megnézzük, már nem lesz olyan izgalmas mint elsőre. Sajnálom, hogy túl valószerűtlenek a balesetek.

2015.11.22 somi

Abszolút 5 csillag mai szemmel nézve is, de az egyértelműen kijelenthető, hogy ez a film nem nagyon tartalmaz kliséket - sőt, manapság készül néhány film, ami ennek ismeretében meglehetősen klisés.

2017.03.24 georgri

Végső állomás film nagyon sok készült, ezek közül nekem legjobban az első és az utolsó tetszett, a többi csupán egy kaptafára legyártott tömegfilm. Ez az első rész viszont valóban izgalmas.

2017.02.25 Beuszi

Nagyon szeretem a Végső állomás-széria filmjeit, különösen az első és a befejező filmet. Aki látta mind a kettőt, az tudja, miért. Aki meg nem látta, az járjon utána. ;)

2016.12.14 Pappcsino

Nem véletlenül készült ennyi folytatás ehhez a filmhez, maga kategóriájában igen jóra sikerült. Nekem ez, az első és az utolsó rész tetszett a legjobban. Klassz kis horror film, amely tocsog a vértől.

2016.08.24 Emma109

Emlékszem még gyerekkoromból rá. Állati jól indul. A története végig fenntartja a figyelmet.

2015.03.18 pindurcat

Inkább horror, mint thriller, vannak benne brutális jelenetek, a sztori eredeti és izgalmas, végig tapintható a feszültség, mély nyomot hagy. Erős idegzetűeknek!

2018.08.06 varkonyiildi

A Végső állomás sorozat talán legjobb része. A jelenetek kiszámíthatatlanok, ezért nem hagyja unatkozni a nézőt. Érdekes, fordulatos, frappáns. Érdemes megnézni.

2017.01.17 Katkatt

Korszakalkotó film, bár úgy gondolom, hogy túl sok bőrt húztak le róla. Az első 3 résznél meg kellett volna állni.

2015.12.29 Luxury

Kissé gagyi, de ettől függetlenül jó a sztorija és nézhető alkotás. Van benne bőven brutális és beteg jelenet, de kicsit elcsépelt és túl mű a grafikája.

2017.01.08 vesztingerkitti

A végső állomás sorozatnak talán ez az első része jött be a legjobban. Izgalmas, nagyon jó az alapötlet, ettől válik mássá mint a többi thriller. Egyedi és érdekfeszítő, kiszámíthatatlan és fordulatos.

Na, ezért nem fogok elmenni az osztálykirándulásokra :) Viccet félretéve, ez egy nagyszerű film lenne a kategóriájában, a hanghatások nem tetszenek, a szereplő válogatás még csak hagyján.

2016.09.22 kecsaa

A végső állomás filmek közül az első, amely valóságos lavinát indított meg. Korábban nem volt példa hasonló témájú filmre. Tetszett a befejezés. Aki szereti ezt a filmet, az feltétlenül nézze meg a széria befejező filmjét is. Nem árulom el, miért.

2015.06.19 Kellangy

Nagyon jó, pörgős, izgalmas film jó történet, némelyik jelenet tényleg horroros, bár nem mondanám horror filmnek. Az első része még újdonság volt, a többi már nem annyira.