Verdák

Cars

2015.01.27 sbalazs

Aranyos kis animációs film.Jófej benne Villám McQueen,de nekem a kedvencem a pösze vontató. :D

2015.03.18 kaibence

Egyik kedvenc mesém, a zenék is nagyon jók benne. Szuper animációs, vicces karakterek, és jó humor, bárkinek merem ajánlani. Cimbi pedig nagyon vicces karakter.

2015.03.12 napsugár'

A Verdákból ez a legjobb rész. Szórakoztató, vicces és aranyos is egyben, csodaszép látványvilággal

2015.03.30 R

Az egyik legjobbnak tartom a maga műfajában. Vicces és nagyon megragadó, az egész családnak tökéletes kikapcsolódás.

2015.03.30 jégvirág

Kedves kis mese szerethető karakterekkel. Hozza az elvárt színvonalat. Felnőtteknek is élvezhető, sőt szerintem néhány poén kifejezetten csak számukra érthető. :)

2015.03.28 MMarko22

Hozta a szokásos Pixar vonalat, rájuk mindig lehet számítani. Szerethető, humoros, édes kis családi animációs film :)

2015.07.13 Gwen

Egy újabb kiemelkedő Pixar mozi, a barátságról és a letűnőben levő értékekről. A gyermekeknek pedig egy laza kikapcsolódás, csupa emlékezetes karakterrel és poénnal. Unokaöcsémet soha nem láttam annyira boldognak, mint amikor megkapta a Villám McQueenes tortáját. Szóval köszi Pixar.

2016.12.27 GuineaPigMan

Még gyerekkoromban a Pixar hozta el nekem az életem nagy kedvencét, a Verdákat. Imádtam minden percét, a hangulata szó szerint utánozhatatlan, a karakterek szerethetőek és a mondanivalója is nagy súllyal bír. Látványban pedig hozza a kötelezőt.

2015.01.25 szabo.dora

A Verdákból ez a legjobb rész szerintem.